MKB Servicedesk en Exact slaan de handen ineen

Interactief platform ‘Ondernemen. Juist nu!’ helpt ondernemen in teruglopende economie

15 december 2009

Zakelijk software leverancier Exact wil haar gebruikers in deze uitdagende economische tijden extra ondersteunen. Het platform 'Ondernemen, Juist nu' zal de ondernemer de helpende hand toereiken. MKB Servicedesk zal hierin een grote rol spelen.

MKB Servicedesk nu kosteloos beschikbaar voor alle Exact klanten

Het is op dit moment belangrijker dan ooit dat de ondernemer zijn beslissingen neemt op basis van goede informatie. Daarom zorgt Exact ervoor dat de MKB Servicedesk vanaf nu kosteloos beschikbaar is voor al haar klanten. Alle Exact-klanten met een actief onderhoudscontract, komen in aanmerking voor deze kosteloze toegang, een service die normaal 75 euro per bedrijf per jaar kost.

De MKB Servicedesk, een initiatief ondersteund door MKB-Nederland, geeft snel, betrouwbaar en persoonlijk antwoord op dringende ondernemersvragen. Door de samenwerking met Exact zal de advisering ook specifiek inspelen op de vragen en de onzekerheid rond de kredietcrisis.

Willem Overbosch, Directeur van de MKB Servicedesk: “We zien dat de afgelopen maanden het aantal vragen duidelijk is gestegen, ondernemers ondervinden bijvoorbeeld problemen bij het verkrijgen van financiering. Daarbij merken we ook dat de vraag leeft hoe ondernemers kunnen inspelen op een verwachte omzetdaling. Het is prettig dat Exact de ondernemer helpt door onze dienst nu zo breed beschikbaar te stellen. Juist nu is het niet het moment om bij de pakken neer te zitten. De MKB-er moet zich als ondernemer blijven gedragen. Dat wil zeggen beslissingen blijven nemen, investeren in de toekomst, en kansen pakken.”

Over ‘Ondernemen. Juist nu!’

De kredietcrisis is in volle gang. Slechte economische nieuwsberichten volgt elkaar in rap tempo op; een recessie lijkt onafwendbaar. Exact begrijpt niet alleen dat we in uitdagende tijden leven, Exact wil ondernemers ook helpen. Met een omvangrijk interactief platform bestaande uit verhalen die zijn toegesneden op de ondernemer, meningen van prominente mensen uit de zakenwereld en concrete tips die meteen toepasbaar zijn in de dagelijkse bedrijfsvoering. Exact biedt de helpende hand om de recessie het hoofd te bieden. Onafhankelijk en betrouwbaar. Gratis, maar waardevol.

Klik hier voor het volledige persbericht