Video's Week van de Ondernemer 2011

Tips om te groeien van Arko van Brakel en de MKB Webscan met Tineke Verburg

03 oktober 2013

Kijk hier de video's terug die tijdens de Week van de Ondernemer 2011 zijn opgenomen. Wat dacht je van een inspirerende minisessie met vijf tips om te groeien en de MKB Webscan met Tineke Verburg over online ondernemen?

De MKB Webscan - talkshow met Tineke Verburg

In de MKB Webscan analyseert Tineke Verburg met een panel van drie experts (Google, Lipperhey en MKB Servicedesk) de website van ondernemers. Op de Week van de Ondernemer waren vier ondernemers die hun website lieten scannen en tips kregen van het panel op het gebied van o.a. SEO en Google Analytics. Er zijn drie afleveringen, elk met hun eigen zwaartepunt. 

Minisessie met Arko van Brakel - 5 slimme tips op te groeien

Op de Week van de Ondernemer hield Arko van Brakel een sessie over succesvol ondernemen, groeien en loslaten. Die sessie kon hij ook in nog geen tien minuten voor onze camera vertellen. Het resultaat: een boeiende minisessie met vijf concrete tips. 

Ondernemerskrediet

Onlangs was in het nieuws dat de presentatie van ondernemers bij de bank beter kan als het gaat om de kredietaanvraag. Nog te vaak blijkt dat de financieringsaanvraag niet goed wordt voorbereid. Maar waar let die bank eigenlijk precies op? En wat als 't niet lukt, zijn er dan nog alternatieven? En wat kan de overheid voor je doen om het makkelijker te maken? Antwoord op deze vragen krijg je in de volgende drie video's:

Auteur

Liesbeth Meenink