Video's Week van de Ondernemer 2011

Tips om te groeien van Arko van Brakel en de MKB Webscan met Tineke Verburg
Kijk hier de video's terug die tijdens de Week van de Ondernemer 2011 zijn opgenomen. Wat dacht je van een inspirerende minisessie met vijf tips om te groeien en de MKB Webscan met Tineke Verburg over online ondernemen?
De MKB Webscan - talkshow met Tineke Verburg
In de MKB Webscan analyseert Tineke Verburg met een panel van drie experts (Google, Lipperhey en MKB Servicedesk) de website van ondernemers. Op de Week van de Ondernemer waren vier ondernemers die hun website lieten scannen en tips kregen van het panel op het gebied van o.a. SEO en Google Analytics. Er zijn drie afleveringen, elk met hun eigen zwaartepunt. 
 
Minisessie met Arko van Brakel - 5 slimme tips op te groeien
Op de Week van de Ondernemer hield Arko van Brakel een sessie over succesvol ondernemen, groeien en loslaten. Die sessie kon hij ook in nog geen tien minuten voor onze camera vertellen. Het resultaat: een boeiende minisessie met vijf concrete tips. 
 
Ondernemerskrediet 
Onlangs was in het nieuws dat de presentatie van ondernemers bij de bank beter kan als het gaat om de kredietaanvraag. Nog te vaak blijkt dat de financieringsaanvraag niet goed wordt voorbereid. Maar waar let die bank eigenlijk precies op? En wat als 't niet lukt, zijn er dan nog alternatieven? En wat kan de overheid voor je doen om het makkelijker te maken? Antwoord op deze vragen krijg je in de volgende drie video's:

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Hoe zorg ik dat mijn website beter wordt gevonden?
Heb je al een website, maar heb je het idee dat er meer uit te halen valt? Het is verleidelijk om een nieuwe website te laten maken. Bespaar geld en...

MKB Servicedesk en Symbid lanceren MKBCrowdfunding.nl

Een nieuw alternatief voor start- of groeikapitaal
MKB Servicedesk lanceert vandaag, in samenwerking met Symbid, op De Week van de Ondernemer een nieuw alternatief voor mkb’ers om start- of...

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten