Investeren

Belastingaftrek voor onderzoek en innovatie vanaf 2012 ook voor ondernemers

40 procent van investeringen van ondernemers aftrekbaar

Vanaf 2012 kunnen ondernemers gebruik maken van de nieuwe fiscale regeling Research & Development Aftrek (RDA). Dankzij de regeling worden investeringen in nieuwe producten en diensten makkelijker aftrekbaar. Vanaf 2012 kun je 40 procent aftrekken.

25 juli 2013

Wat levert investeren in de wijkeconomie je op?

Samen de vindbaarheid en bereikbaarheid van je buurt vergroten

De wijkeconomie is het geheel van economisch verkeer en bedrijvigheid in een wijk. Ondernemers die tot de wijkeconomie behoren, zijn zichtbare bedrijven (winkels, cafés) én ondernemingen die je niet ziet (zelfstandig webdesigner, thuiskapster). Wat levert investeren in de wijkeconomie je op?

02 juli 2013

Investeren in je bedrijf nu fiscaal gunstiger

Tot eind dit jaar helft investeringen aftrekbaar

Vanaf vandaag tot 31 december van dit jaar kun je maximaal de helft van je bedrijfsinvestering direct aftrekken. Deze constructie biedt de mogelijkheid een deel van je belastingafdracht een paar jaar uit te stellen.

02 juli 2013

'Nederlandse mkb loopt achter met software'

Vooral online toepassingen worden weinig gebruikt

Het Nederlandse midden- en kleinbedrijf loopt achter met investeringen in software waarmee werknemers altijd en overal kunnen werken. Dat blijkt uit onderzoek van Microsoft. Het softwarebedrijf vroeg mkb’ers in vijftien landen naar hun gebruik van ICT. In Nederland deden bijna 3200 mkb-bedrijven mee.

24 juni 2013

Wanneer kies ik voor een cursus, training of opleiding?

Bepaal de opleidingsbehoefte van je medewerker

Omdat je onderneming steeds in ontwikkeling is, moet je voortdurend investeren in de kennis en vaardigheden van je medewerkers. Wanneer kies je voor een cursus, training of opleiding? En doe je dat in- of extern?

27 mei 2013

50% mkb wil investeren in India

2 van de 3 ondernemers heeft moeite met vinden van informatie over het land

Bijna de helft van de Nederlandse ondernemers is bereid om te investeren in India, één van de belangrijkste groeimarkten van dit moment. Twee derde van de ondernemers vindt het wel lastig om aan specifieke informatie te komen over het Aziatische land.

16 april 2013

Buitenlandse investeerders goed voor werkgelegenheid

Buitenlandse investeringen toegenomen

Ondanks de economische crisis zijn de buitenlandse investeringen in Nederland in 2009 verder toegenomen. De totale investeringen hadden een waarde van 3.142 miljoen euro. Zij leveren op termijn 2.870 nieuwe arbeidsplaatsen op.

16 april 2013

Neelie Kroes: 'Meer investeren in snel internet'

EU moet massaal aan het breedbandinternet volgens Eurocommissaris

In de Europese Unie moet meer en sneller worden geïnvesteerd in zeer snel internet: breedband, zo vindt Eurocommissaris Neelie Kroes. Haar voorstel: Maak de aanleg van glasvezelnetwerken aantrekkelijker voor investeerders.

13 februari 2013

Geld verdienen met online ondernemen

Een stappenplan voor ondernemers: Behaal winst via internet

Ondernemers die hun gezicht laten zien op internet, behalen meer omzet dan hun offline collega’s. Dat is gebleken uit onderzoek. En het leuke is: investeren in internet hoeft helemaal niet duur te zijn.

30 januari 2013

Hoe investeer ik in slimmer werken?

Hoe wordt mijn bedrijf efficiënt?

Kies voor slim ondernemen, om te zorgen voor meer productiviteit voor minder geld. Dat kun je bijvoorbeeld doen door te kiezen voor mobiel werken, time management en het uitbesteden van randzaken.

24 januari 2013

Getoond 61 tot en met 70 van 117 totaal, er zijn meerdere pagina's