Een bedrijf starten

Starters desk

Studentondernemers, waarom niet?

Een eigen zaak runnen tijdens je studie

Nederland telt ongeveer 3000 studentenondernemers: jongeren die tijdens hun studie een bedrijf starten. En waarom niet? Het runnen van je bedrijf is leuker dan werken in de bediening of vakkenvullen bij de supermarkt.

22 november 2017

Hoe regel ik mijn fax- en telefoonlijnen?

Wat is de goedkoopste oplossing?

Bereikbaar zijn is belangrijk. Zorgen dat je een goed werkend telefoonsysteem hebt, is daarom cruciaal. Hoe zorg je bijvoorbeeld dat je niet in gesprek bent als je een fax aan het versturen bent?

10 november 2017

Post mortem-startups bij UtrechtInc

Apps met hulp voor nabestaanden

Startups zijn volledig gefocust op het opbouwen van iets nieuws, maar dit kan natuurlijk ook door je te richten op dienstverlening rondom overlijdens.

10 oktober 2017

E-book Eerste hulp bij starten

Begin je eigen bedrijf

Je hebt eindelijk de knoop doorgehakt, je gaat starten. Gefeliciteerd! Nu begint het echte werk, het schrijven van een ondernemingsplan, financiering en andere praktische zaken. In het e-book Eerste hulp bij starten helpen wij je met een succesvolle start!

02 oktober 2017

Kansen verzekerd voor startups: stap in Insurtech

Miljardenindustrie wordt opgeschud

Na Fintech, technologie die het traditionele bankwezen op zijn kop gaat zetten, zal ook de verzekeringswereld er aan moeten geloven: veel startups storten zich de komende jaren op Insurtech.

20 september 2017

Plannen voor een AI-startup? Durf verder te kijken

Kansen in smart machines

Heb je plannen voor een startup in artificial intelligence, dus kunstmatige intelligentie? Kijk dan wat breder dan je nu misschien doet als je op zoek bent naar kansen.

12 september 2017

Hoe maak ik een duidelijke pitch?

In één minuut vertellen waar jij met je bedrijf voor staat

Bij een zakelijke kennismaking is de eerste indruk natuurlijk erg belangrijk. Je zogenoemde elevator pitch is een korte samenvatting van wat jij als ondernemer te bieden hebt. Maar hoe maak je een pitch?

06 september 2017

In vijf stappen naar je eerste medewerker

Hoe neem ik een eerste personeelslid aan?

Je hebt nét iets teveel werk voor jezelf alleen. En eigenlijk zijn er ook activiteiten binnen je bedrijf die je liever niet zelf doet. Tijd voor je eerste personeelslid! Maar hoe vind je de perfecte medewerker? Marjanka Jansen van Flexibility helpt je in vijf stappen op weg.

05 september 2017

Hoe kan ik mijn eerste medewerkers aansturen?

Minicursus verwachtingsmanagement

Om het maximale uit je medewerkers te halen, zul je op de goede manier moeten leidinggeven. Spreek je verwachtingen naar hen toe uit en laat ze uitblinken. Zes tips om verwachtingen in goede banen te leiden.

05 september 2017

Hoe breng ik mijn kwaliteiten in kaart?

Competenties en personal branding

Om je onderneming tot een succes te maken, is het belangrijk dat je je kwaliteiten in kaart kunt brengen. Het maakt duidelijk of je inderdáád ondernemer kunt worden, geeft je ondernemingsplan iets extra's en leert je voor welke functies je personeelsleden moet zoeken.

27 juni 2017

Getoond 51 tot en met 60 van 122 totaal, er zijn meerdere pagina's