Een bedrijf starten

Starters desk

Startup accelerators: de 6 bekendste programma's van Nederland

Eerste hulp bij een succesvolle start als ondernemer

Programma's als een startup incubator of startup accelerator helpen ondernemers om een succesvolle start te maken. Maar welke programma's zijn goed? Een overzicht van de zes meest bekende startupversnellers van Nederland.

27 juni 2017

Dé vijf tips voor starters van Ruud Hendriks

'Een goed bedrijf begint bij motivatie en drive van ondernemer'

Valideer je idee, durf een pivot te maken en zorg dat je je cijfers op orde hebt: een greep uit de adviezen die ondernemer, bestuurder en mede-oprichter van Startupbootcamp Ruud Hendriks heeft voor startende ondernemers.

27 juni 2017

Ruud Hendriks met dé tips voor starters

Oprichter Startupbootcamp vertelt wat nodig is om succesvol te worden

Durf je plan bij te stellen, maak een pivot, blijf realistisch en heb je cijfers op orde. Starterslessen met voorbeelden en anekdotes van Ruud Hendriks, bekend als radio- en televisiepresentator, schrijver van het boek I'm Hungry en oprichter van Startupbootcamp.

27 juni 2017

Checklist: een financiële prognose maken

Van rekensom maken tot financieringsvorm kiezen

Welk bedrag staat er uiteindelijk onder de streep? Dat is de hamvraag voor ondernemers, want uiteindelijk moet het resultaat natuurlijk positief uitpakken. Houd een vinger aan de pols wat betreft de financiën. Een gedegen financiële prognose is het begin. Gebruik deze checklist.

27 juni 2017

Van je idee, naar een bedrijf

Geloof in je droom en vecht ervoor

25 procent van de Nederlanders speelt wel eens met de gedachte om voor zichzelf te beginnen, blijkt uit een grote landelijke enquête van de Kamer van Koophandel. Toch is het slechts een klein deel dat het ook daadwerkelijk doet: elk jaar starten zo'n 150.000 mensen een eigen bedrijf.

27 juni 2017

Hoe haal ik voordeel uit mijn belastingaangifte?

Slimme tips en aftrekposten van experts, voor starters

De zelfstandigenaftrek en de startersaftrek ken je vast wel. Maar welke voordelen kun je nog meer halen uit je belastingaangifte? Gebruik deze tips over slimme voordelen.

27 juni 2017

Veel personeel toegewenst!

Column Erik Weenink | Wel of geen eerste personeelslid?

'Veel personeel toegewenst!' Dat horen we regelmatig van mensen die enthousiast zijn over ons bedrijf. De groei van een bedrijf en het succes dat hiermee samengaat, wordt al snel geassocieerd met de hoeveelheid personeel die in dienst is. Wij hebben ons de laatste tijd afgevraagd: is dat de goede manier van groeien voor een jong bedrijf in economisch onzekere tijd?

27 juni 2017

8 ‘andere’ argumenten om te starten

Ondernemen is méér dan doen wat je leuk vindt

Eigen baas zijn, doen wat je leuk vindt en geld zijn veelgehoorde motieven om te starten. Maar er zijn meer redenen om ondernemer te worden. Acht argumenten waar je misschien nog niet eerder aan dacht.

27 juni 2017

VOF, vennootschap onder firma

VOF als bedrijfsvorm

Als je samen met een ander persoon een bedrijf wilt oprichten zijn er qua bedrijfsvorm meerdere opties mogelijk. Een VOF is een optie daarvan. Een VOF is een slimme manier om een bedrijf te starten. Je bent immers niet alleen afhankelijk van jouw eigen expertise.

27 juni 2017

De vijf geheimen van succesvolle ondernemers

Ontdek hoe jij succesvol kunt worden als starter!

Ondernemerschap is in trek. Steeds meer mensen zijn entrepreneur of willen het worden. Daardoor wordt het moeilijker om je te onderscheiden. Sommige ondernemers blijken ondanks de toenemende concurrentie heel succesvol. Hoe doen ze dat? Hier de vijf geheimen die grote ondernemers onderscheiden van de rest.

27 juni 2017

Getoond 61 tot en met 70 van 122 totaal, er zijn meerdere pagina's