afb skepp voor mkb servicedesk.jpg

Na de zomermaanden kantoorruimte huren? Lees hier waarom!

Het antwoord op de vraag over wat nou de ideale periode is om op zoek te gaan naar nieuwe kantoorruimte is voor ieder bedrijf anders. Tijdens de zomermaanden komen bedrijven vaak minder snel aan bepaalde taken toe. De zoektocht naar een kantoorruimte hoort hier dan al snel óók bij. In dit blog geven we je zes redenen waarom je na de zomermaanden op zoek zou moeten gaan naar een kantoorruimte voor jouw bedrijf!
Odessi-tafel.jpg

Design-bureaus op kantoor

Advertorial
Wanneer je op kantoor een aangename sfeer wilt creëren, is het belangrijk aandacht aan de omgeving te besteden. Een juiste kantoorinrichting is bevorderlijk voor interactie en productiviteit. Daarnaast zorgt goed gekozen meubilair voor een positieve instelling en draagt het bij aan de uitstraling van je organisatie.
SKEPP-urban.jpg

Jouw industriële kantoorinrichting

5 tips voor een moderne, trendy inrichting van je kantoor
In woningen is de trend al een tijdje hot, maar nu zie je de industriële look ook steeds vaker in kantoren: open plafonds waardoor buizen, draden en beton zichtbaar zijn. Wij willen voor jou óók zo’n trendy industriële kantoorinrichting! Daarom deze 5 nuttige tips.
kantoorruimte-kantoorinrichting-sfeervol.jpg

Creëer een sfeervolle kantoorruimte

Weet je niet wat je moet doen met een kale wand? Wij wel!
Je kantoor sfeervol inrichten en daarbij rekening houden met de ‘feeling’ van je bedrijf - veel ondernemers hebben er moeite mee. SKEPP presenteert daarom 9 handige tips. Een kind kan de was doen!
Hond_kantoor.jpg

Thuis op kantoor

Trends voor op de werkvloer
Een hond op kantoor, de lay-out van het kantoor gaat een grote rol spelen en gezond werken komt helemaal in. We geven jullie een inzicht in welke trends hip worden op kantoor. Wij belichten vijf trends die binnenkort wellicht intreden bij jullie op kantoor.
televisie.jpg

Nieuwe regeling voor een tv op kantoor

Wat zijn de regels voor een tv in je bedrijf?
Steeds vaker hangen ondernemers tv-schermen in bedrijfsruimten. Met de actuele twitterstand, het dagmenu, een WK-wedstrijd of het nieuws. Voor sommige beelden heb je toestemming nodig van auteursrechthebbenden.
reiskostenvergoeding.jpg

Hoe kan ik de bereikbaarheid van mijn bedrijf verbeteren?

Investeer in mobiliteitsmanagement
Bereikbaarheid van je bedrijfslocatie is van belang voor je medewerkers, klanten, leveranciers, bezoekers en jezelf. Bereikbaarheid is een begrip dat word uitgedrukt in reistijd vanaf de plaats van herkomst.
elektriciteit_gevaar.jpg

Praktijkinformatie Stroomstoringen

MKB-Nederland en Meldpunt Stroomstoringen
Het hebben van stroom is bijna vanzelfsprekend voor ons. Valt de stroom uit, dan heeft dit grote gevolgen voor ons functioneren. Hoe moet je daarmee omgaan als mkb ondernemer?
werkplek_kantoor.jpg

Hoe richt ik mijn kantoor in?

Verhuizing en inrichting
Als je gaat verhuizen of een bedrijf gaat beginnen, komen er veel dingen op je af. Waar je snel aan voorbij gaat, is de inrichting van de ruimte. Dat komt wel, denk je. Probeer toch over sommige zaken vast na te denken.
werkplek.jpg

Wat is een flexibele werkplek?

De voor- en nadelen van flexibele werkplekken
Een flexibele werkplek is een plaats in je bedrijf waarop iedere medewerker kan inloggen en kan beschikken over de benodigde informatie. Wat zijn de voor- en nadelen van flexibele werkplekken?
Getoond 1 tot 10 van 13. Er zijn meerdere pagina's.

Actueel in Inrichting

 

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten