Inrichting

Huisvestings desk

Kantoormeubelen leasen: welke financiële voordelen biedt dit precies?

Het zakelijk leasen van een bedrijfsauto is al heel gewoon, maar ook de populariteit van kantoormeubelen leasen neemt toe. Dat heeft ermee te maken dat de ondernemer van meerdere voordelen kan profiteren. Naast de praktische voordelen zijn er namelijk financiële voordelen aan verbonden. Bijvoorbeeld dat je financiële duidelijkheid krijgt over de uitgaven en dat er zich geen meerkosten voordoen. Welke financiële voordelen er nog meer precies zijn ontdek je hier.

17 juni 2020

Thuis op kantoor

Trends voor op de werkvloer

Een hond op kantoor, de lay-out van het kantoor gaat een grote rol spelen en gezond werken komt helemaal in. We geven jullie een inzicht in welke trends hip worden op kantoor. Wij belichten vijf trends die binnenkort wellicht intreden bij jullie op kantoor.

02 maart 2020

Na de zomermaanden kantoorruimte huren? Lees hier waarom!

Het antwoord op de vraag over wat nou de ideale periode is om op zoek te gaan naar nieuwe kantoorruimte is voor ieder bedrijf anders. Tijdens de zomermaanden komen bedrijven vaak minder snel aan bepaalde taken toe. De zoektocht naar een kantoorruimte hoort hier dan al snel óók bij. In dit blog geven we je zes redenen waarom je na de zomermaanden op zoek zou moeten gaan naar een kantoorruimte voor jouw bedrijf!

19 november 2019

Jouw industriële kantoorinrichting

5 tips voor een moderne, trendy inrichting van je kantoor

In woningen is de trend al een tijdje hot, maar nu zie je de industriële look ook steeds vaker in kantoren: open plafonds waardoor buizen, draden en beton zichtbaar zijn. Wij willen voor jou óók zo’n trendy industriële kantoorinrichting! Daarom deze 5 nuttige tips.

10 april 2018

Design-bureaus op kantoor

Advertorial

Wanneer je op kantoor een aangename sfeer wilt creëren, is het belangrijk aandacht aan de omgeving te besteden. Een juiste kantoorinrichting is bevorderlijk voor interactie en productiviteit. Daarnaast zorgt goed gekozen meubilair voor een positieve instelling en draagt het bij aan de uitstraling van je organisatie.

05 maart 2018

Creëer een sfeervolle kantoorruimte

Weet je niet wat je moet doen met een kale wand? Wij wel!

Je kantoor sfeervol inrichten en daarbij rekening houden met de ‘feeling’ van je bedrijf - veel ondernemers hebben er moeite mee. SKEPP presenteert daarom 9 handige tips. Een kind kan de was doen!

25 januari 2018

Is daglicht op de werkplek verplicht?

Wat zijn de voorschriften?

Een goede hoeveelheid daglicht op de werkplek werkt prettiger. Maar ben jij als werkgever verplicht te zorgen voor een flinke portie daglicht op de werkplek?

18 november 2015

Nieuwe regeling voor een tv op kantoor

Wat zijn de regels voor een tv in je bedrijf?

Steeds vaker hangen ondernemers tv-schermen in bedrijfsruimten. Met de actuele twitterstand, het dagmenu, een WK-wedstrijd of het nieuws. Voor sommige beelden heb je toestemming nodig van auteursrechthebbenden.

21 maart 2015

Hoe richt ik mijn kantoor in?

Verhuizing en inrichting

Als je gaat verhuizen of een bedrijf gaat beginnen, komen er veel dingen op je af. Waar je snel aan voorbij gaat, is de inrichting van de ruimte. Dat komt wel, denk je. Probeer toch over sommige zaken vast na te denken.

03 juni 2014

Hoe compenseer ik slecht daglicht?

Tips & Trucs voor onnatuurlijk licht

Slecht daglicht zorgt ervoor dat je personeel een stuk minder productief is. Het beste medicijn daartegen is natuurlijk meer natuurlijk licht toelaten. Dat is alleen niet altijd mogelijk. Hoe compenseer je daglicht?

25 januari 2013

Getoond 1 tot en met 10 van 14 totaal, er zijn meerdere pagina's