Innovatievouchers gewild bij mkb-ondernemer

Private vouchers niet meer beschikbaar

15 maart 2010

Twee weken nadat er nieuwe private innovatievouchers konden worden aangevraagd, zijn er tweemaal zoveel aanvragen binnengekomen dan er private vouchers beschikbaar zijn. Dat meldt het Agentschap van het ministerie van Economische Zaken.

Dit betekent dat niet alle aanvragers een private innovatievoucher zullen ontvangen. Wanneer je als ondernemer nu een aanvraag indient dan zal je aanvraag afgewezen worden.   

Er zijn meer dan 4000 aanvragen binnengekomen voor de 2000 beschikbare private vouchers. De grote hoeveelheid aanvragers is naar alle waarschijnlijkheid een gevolg van de succesvolle pilots in 2009, waardoor men dit jaar niet buiten de boot wilde vallen en aanvragen zeer snel werden ingediend. Overigens zal, bij toekenning van een private voucher, deze binnen zes weken na aanvraag toegezonden worden.

Het is nog wel mogelijk om een publieke innovatievoucher aan te vragen. Wees er snel bij, want ook hiervoor is de animo groot. 2700 vouchers van de in totaal 6200 vouchers zijn al toegekend. Het is niet mogelijk om een publieke voucher in te wisselen voor een private voucher.

Of er een nieuwe ronde van de private vouchers komt, is nu nog onbekend. Lees meer over de innovatievouchers op de pagina van Agentschap NL.

Bron: Agentschap NL