Investeren

Wat is MKB Crowdfunding?

Investeringsplatform alternatief voor start- of groeikapitaal

In samenwerking met Symbid heeft MKB Servicedesk een nieuw alternatief voor mkb'ers om start- of groeikapitaal op te halen: MKBCrowdfunding.nl. Ondernemers kunnen via dit kapitaal op zoek naar potentiële investeerders voor hun bedrijf.

06 september 2017

Crowdfunding; het nieuwe investeren

Willem Overbosch te gast in item Hart van Nederland over crowdfunding

Geld lenen om je bedrijf te starten is voor veel ondernemers tegenwoordig een uitdaging. Crowdfunding kan een oplossing zijn. Hart van Nederland zond hierover een item uit. Directeur van MKB Servicedesk, Willem Overbosch was hierin te gast.

06 september 2017

Brazilië biedt ondernemers volop kansen

Ondernemen in Brazilië vraagt om uithoudingsvermogen

Brazilië is een van de snelst groeiende economiën van de wereld. En de komende jaren staat er veel op stapel: het WK Voetbal in 2014 en de Olympische Spelen in 2016. De olieindustrie is booming en Brazilië investeert tot 2018 fors in de infrastructuur. Dat biedt kansen, maar zaken doen in Brazilië vergt wel het uiterste van jou als ondernemer.

14 augustus 2017

Investeren in gezondheid personeel levert 2,6 miljard euro op

Bespaar 400 euro per werknemer, per jaar

Investeer je in de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers, dan levert dat geld op. Ondernemers besparen 2,6 miljard euro wanneer het ziekteverzuim door duurzaam werken met 1 procent daalt.

25 juli 2017

"Een investering in Google, dat leek me niks"

Interview | Leen Zevenbergen

Elke week krijgt hij wel een telefoontje van een ondernemer die hem vraagt te helpen bij de uitvoering van een idee. Ondernemer Leen Zevenbergen wordt in de ondernemerswereld beschouwd als iemand die senioriteit aan een startend bedrijf kan toevoegen, iemand die beginnende ondernemers aan klanten kan helpen.

27 juni 2017

JOB = Just Over Broke

Column Ralph Karseboom

Op school je wordt geacht om naar school te gaan, het behalen van een diploma en een baan te krijgen. Op deze manier zal jij nooit financieel vrij zijn. Zelfs met een hoog salaris, zal je nog steeds achter de feiten aan lopen en niet genoeg geld hebben. Waarom? Als je meer geld te verdient, zul je meer geld uitgeven.

21 april 2017

Spaarders zijn verliezers

Column Ralph Karseboom

Als sparen jouw enigste vorm van investeren is, heb je de weg geopend naar een grote fout. Verander snel je koers, hier is waarom:

10 april 2017

Investeren in duurzaamheid loont

Hergebruik, energiebesparing en duurzame energie winstgevend

Investeren in duurzaamheid levert het mkb duizenden banen, miljoenen aan inkomsten en een hogere arbeidsproductiviteit op van 15 tot 20 procent. Volgens MVO Nederland is het voor ondernemers nu de tijd om te investeren, omdat de energie- en grondstofprijzen de komende jaren alleen maar zullen stijgen. Hierdoor wordt hergebruik, energiebesparing en overstappen op duurzame energie steeds winstgevender.

03 april 2017

Ondernemers investeren meer in duurzame energie

Duurzame energie en energie besparen aantrekkelijk door belastingkorting

Ondernemers hebben in 2011 meer geïnvesteerd in duurzame energie en energie besparen dan in voorgaande jaren. Bedrijven staken bijna 1,5 miljard euro in energiebesparing: 45 procent meer dan in 2010.

03 april 2017

Stop milieusubsidies ondermijnt investeringsbereidheid

Inconsistent beleid frustreert ondernemer

MKB-Nederland reageert met grote verbazing en teleurstelling op het onaangekondigde besluit om drie succesvolle milieusubsidies met onmiddellijke ingang tijdelijk stop te zetten. Het nemen van een dergelijke maatregel is niet in de geest van het werkprogramma “Schoon en Zuinig” van het kabinet.

03 april 2017

Getoond 31 tot en met 40 van 117 totaal, er zijn meerdere pagina's