Investeren

Over MKB-Nederland

Wat doet MKB-Nederland voor jou?

MKB-Nederland is de landelijke belangenvereniging voor het midden- en kleinbedrijf (MKB). MKB-Nederland ondersteunt bedrijven met maximaal 250 medewerkers door hun belangen te behartigen in de politiek en de media.

12 augustus 2014

Bedrijven investeren bijna 3 procent meer

Vooral toename investeringen personenauto's

Nederlandse bedrijven hebben in november 2,6 procent meer geïnvesteerd dan in het jaar ervoor. Dat maakte het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) bekend.

14 februari 2014

Stilzitten met Kerst? Heerlijk!

Column Mario van Vliet | Van crisis tot geweldig jaar

Eerste Kerstdag, Tweede Kerstdag, Oudjaar, Nieuwjaarsdag. Heerlijke dagen. Tenzij ze midden in de week vallen, zoals dit jaar. Want een beetje ondernemer wil werken terwijl de rest van Nederland uitbuikt en luiert, toch? Maar dit jaar veranderde ik van mening.

24 december 2013

Stap 3: Kostenbewust investeren in klanten

Een concreet stappenplan naar meer klanten

Hoeveel marketingbudget, tijd en energie investeer ik in mijn klanten? Richt ik me op de acquisitie van nieuwe klanten? Behaal ik de meeste winst met het verkopen van meerdere producten aan eenzelfde klant?

20 november 2013

MKB KICK OFF 2013: Ondernemerschap

Leen Zevenbergen in gesprek met Willem Overbosch

Willem Overbosch (directeur MKB Servicedesk) is met investeerder en ondernemer Leen Zevenbergen in gesprek over ondernemerschap, tijdens de MKB KICK OFF 2013.

22 oktober 2013

Hoe belangrijk is netwerken in Turkije?

Fragment uit het webinar 'Ondernemen in Turkije'

Investeren in een persoonlijke relatie met je Turkse klant kan je veel opleveren. Hoe je dat doet, komt aan bod in het webinar 'Ondernemen in Turkije'.

22 oktober 2013

MKB-Nederland hoopt op nieuwe financiers

Plan moet verwachte investeringsgroei ondernemers mogelijk maken

Ondanks het goede nieuws dat de ondersteunende financieringsregelingen vanuit de overheid breder worden, zien ondernemersorganisaties MKB-Nederland en VNO-NCW nog een aantal beren op de weg naar financiering.

22 oktober 2013

Investeren in bedrijf fiscaal gunstiger bij winst

Ondernemer mag helft investering meteen afschrijven

Om het investeren in het eigen bedrijf te stimuleren, heeft staatssecretaris Frans Weekers (VVD, Financiën) aangekondigd dat ondernemers in 2013 direct 50 procent van hun investeringen van de winst mogen aftrekken.

11 oktober 2013

Informatiebijeenkomst over Oman

Meld je aan voor 13 juni

Op 17 juni organiseren VNO-NVW, het Nederlands Centrum voor Handelsbevordering (NCH), het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de Nederlandse ambassade te Oman een informatiebijeenkomst over kansen en tenderprocedures in Oman.

27 september 2013

Ondernemers investeren meer in ICT

Het mkb wil meer geld in ICT steken

Ondernemers zijn van plan de komende twaalf maanden meer geld in ICT te steken. Daarnaast willen mkb'ers meer geld aan hardware, software en externe ICT-services besteden.

12 september 2013

Getoond 51 tot en met 60 van 117 totaal, er zijn meerdere pagina's