Investeren

Hoe kan ik de bereikbaarheid van mijn bedrijf verbeteren?

Investeer in mobiliteitsmanagement

Bereikbaarheid van je bedrijfslocatie is van belang voor je medewerkers, klanten, leveranciers, bezoekers en jezelf. Bereikbaarheid is een begrip dat word uitgedrukt in reistijd vanaf de plaats van herkomst.

24 januari 2013

"Vat een investeringsaanvraag niet te licht op"

In crisistijd nog genoeg kansen op een financiering

Ondanks het ongunstige kredietklimaat is er hoop voor ondernemers die op zoek zijn naar een financiering. Dat zeggen specialisten Rolf Metz en Carlo van der Weg: "Zorg dat je het beste jongetje van de klas wordt."

21 januari 2013

Overheid steunt ondernemers die willen investeren in opkomende markten

Finance for International Business

Zie jij als ondernemer kansen in China, India, Vietnam, Colombia of Zuid-Afrika? Je kunt financiële steun krijgen van de overheid via de op 15 juli 2012 ingevoerde subsidieregeling: Finance for International Business (FIB).

21 januari 2013

Vertaal scholing van personeel naar de praktijk

Column | Training gaat niet om investering, maar om het resultaat

Je kent ze wel; die mooie dikke opleidings- en trainingsgidsen van de vele opleidingsinstituten die ons land kent. En dat is waarschijnlijk ook het eerste waar je naar grijpt, wanneer je een medewerker hebt waarvan je vindt dat hij wel wat bijscholing kan gebruiken als het gaat om maar een bijvoorbeeld te noemen; het aansturen van andere (project)medewerkers.

10 december 2012

Het ijskoude Nederlandse investeringsklimaat voor start-ups

Column | Guur investeringsklimaat

Als starter is het lastig om aan krediet te komen. Je hebt nog geen track record en kan de bank weinig zekerheden bieden. Bovendien is het huidige investeringsklimaat niet zo gunstig. Maar weerhoudt dit de starter eigenlijk?

22 augustus 2012

Recessie in het MKB? Investeer in social media!

Column | Verbeter de communicatie

Middelgrote en kleine organisaties bezuinigen vaak als eerste op hun marketing- of communicatiebudget als het economisch wat minder gaat. Is dat terecht?

17 augustus 2012

Waar moet ik op letten bij het aanvragen van energiesubsidies?

Elke regeling heeft een budget

Dankzij energiesubsidies wordt het voor ondernemers interessanter om te investeren in duurzame energie. Waar moet je op letten bij het aanvragen van energiesubsidies?

15 augustus 2012

Regeling tijdelijke willekeurige afschrijving verruimd

Investeringen volledig versneld afschrijven

De regeling voor de tijdelijke willekeurige afschrijving (TWA) wordt verruimd. Ondernemers die gebruik maken van de regeling genieten in de toekomst een groter liquiditeits- en rentevoordeel.

13 augustus 2012

Uniek concept moet audiovisuele sector uit het slop trekken

Investeer in het plan van Sander Olislagers op mkbcrowdfunding.nl

Unieke concepten bedenken, dat is wat Sander Olislagers van Wave Concepts het liefst doet. Zijn eerste idee is inmiddels volgroeid tot een echt bedrijf: AVdirect. Een website waar verhuurbedrijven audiovisuele apparatuur aanbieden.

13 augustus 2012

Investeren met bankkrediet? Pas op!

Risico's aan lening met korte looptijd

Investeren met bankkrediet is niet zonder risico. Banken zullen de komende jaren een steeds strenger kredietbeleid voeren. Daarmee loop je als ondernemer het risico dat de lening die je nú voor een korte looptijd aangaat, straks door je bank niet opnieuw gefinancierd wordt.

10 augustus 2012

Getoond 71 tot en met 80 van 117 totaal, er zijn meerdere pagina's