Automatisering

5 tips om beter te werken met CRM

Haal meer uit je CRM-systeem

Met de implementatie van een CRM-systeem in je organisatie alleen ben je er nog niet met je relatiebeheer. Alles staat of valt immers met hoe goed je medewerkers de nodige informatie invoeren. 5 tips om meer te halen uit je CRM-systeem.

20 oktober 2017

"Altijd en overal de juiste klantinformatie"

Ondernemer Martijn Roordink over de voordelen van CRM

Martijn Roordink is oprichter en directeur van Spaces, verhuurder van inspirerende werkplekken en kantoorruimten. Met inmiddels drie vestigingen in Amsterdam en één in Den Haag groeit het bedrijf snel. Om de service naar zijn 5000 klanten efficiënt te organiseren gebruikt het bedrijf Salesforce.

20 oktober 2017

"We hebben geen cc-cultuur meer"

Ondernemer over CRM | Interview Hans Knipscheer

Vanuit de schoolbanken begon Hans Knipscheer in 1996 met ondernemen. De oprichter en eigenaar van Racktime, CatchYourTalent en URD Solutions vertelt hoe zijn bedrijven succesvol kunnen zijn, mede dankzij een goed CRM-systeem.

20 oktober 2017

In tien stappen je kantoor in de cloud

Maak je werkplek klaar voor de toekomst

Een solide IT-infrastructuur is goed voor je bedrijf. Het geeft jou en je werknemers vaart en plezier in het werk. En heel belangrijk: Het geeft jou als ondernemer de ruimte om je te concentreren op waar je echt goed in bent. Maar hoe pak je het aan?

12 juni 2017

MKB Trends 2013: Cloud computing en ICT

Wat gaat er in 2013 gebeuren op het gebeid van automatisering?

Cloud computing krijgt een nieuwe dimensie in 2013. Zorg dat je als ondernemer goed bent voorbereid. Bekijk de Google Hangout, waarin Tim Kieft (Software Company) uitleg geeft.

12 juni 2017

Harde cloudcontracten schrikken gebruikers af

Bedrijven houden niet van standaard contracten cloudleveranciers

Veel ondernemers worden geconfronteerd met vage contracten van cloud leveranciers, waarin het risico volledig bij de afnemer van de clouddienst ligt. Wat te doen?

12 juni 2017

Mobiel werken maakt IT voor bedrijven goedkoper

Draadloos werken en BYOD leveren ondernemer winst op

Dankzij de trend van mobiel werken wordt de IT-infrastructuur van bedrijven steeds goedkoper. De behoefte aan moderne, draadloze netwerken zorgt voor minder hardware en minder stroomverbruik. Dat blijkt uit onderzoek van IT-dienstverlener Dimension Data onder 1200 organisaties.

12 juni 2017

Voorkom App Gap: blijf bij met mobiel werken

Bedrijven blijven achter met implementatie nieuwe technologie

Online samenwerken op tablet of mobiel is in opmars en de vraag naar mobiele applicaties groeit sterk. Toch zijn veel bedrijven nog te langzaam met de ontwikkeling en implementatie ervan voor medewerkers, klanten en partners.

12 juni 2017

Nederland paradijs voor cybercriminelen

Bescherm je bedrijf tegen hackers en virussen

Beveiligingsbedrijf McAfee stelt dat Nederland in de top drie staat van aantrekkelijkste landen voor cybercriminelen. Alleen de VS en de Britse Maagdeneilanden blijken populairder.

12 juni 2017

Pas je noodplan aan op je nieuwe IT

Werk met een Disaster Recovery Plan

Waarschijnlijk werk je nu met andere hard- en software dan vijf jaar geleden. Bovendien is de kans groot dat de continuïteit van je onderneming inmiddels staat of valt bij het foutloos werken van die IT. De vraag is of je jouw noodplan daarop hebt aangepast?

12 juni 2017

MVO? Kies voor cloud computing zonder CO2-uitstoot

QloudSync biedt cloud computing op duurzame energie

Wil jij maatschappelijk verantwoord ondernemen? Je kunt nu ook je cloud computing milieuvriendelijk aanpakken. Het IJslandse bedrijf QloudSync biedt werken met de cloud op 100 procent duurzame energie.

12 juni 2017

Stap 7: Kies de juiste hardware

In tien stappen naar de werkplek van de toekomst

Laptops, tablets, desktops, smartphones, servers. Hoe bepaal je welke hardware geschikt is voor je huidige bedrijfsvoering en je een goede basis geeft voor de toekomst?

12 juni 2017

Efficiënt werken: communicatie

Slimme communicatie binnen je organisatie

Een goede organisatie drijft op goede communicatie. Haperende communicatie is de grootste bron van inefficiëntie. Hier is dus veel te winnen. Zorg dat je voorziet in de juiste communicatiemiddelen en instructies, waardoor je werknemers met elkaar en met klanten en leveranciers in contact staan.

12 juni 2017

"De grote jongens doen het niet. We moeten het zelf doen"

Ruud Koornstra roept op tot revolutie van duurzaam ondernemen

"De luchtkwaliteit gaat hard achteruit, er komen twee miljard mensen bij op aarde, grondstoffen en voedsel worden schaarser. We kunnen zo niet doorgaan. Verandering is nodig. Niet van de politiek of multinationals, maar van ondernemers zoals jij en ik."

12 juni 2017

Stap 8: Zorg voor een sterke internetverbinding

Kantoor in de cloud in tien stappen

Als je gaat ondernemen vanuit de cloud, wordt je afhankelijk van internet. Zorg daarom voor een sterke verbinding en voorkom dat jij en je werknemers niet kunnen werken. Maar hoe doe je dat?

12 juni 2017

Stap 9: Beveiliging in de cloud

In tien stappen je bedrijf in de cloud | Acht tips voor beveiliging

Cybercrime, brand, diefstal, slordigheid van werknemers. Het kan iedereen overkomen. Zijn je bedrijfskritieke gegevens wel veilig opgeslagen? Een belangrijk onderdeel van een toekomstbestendige werkplek is de beveiliging. Zeker met de verschuiving van fysiek naar online is het goed om je beveiliging op orde te hebben.

12 juni 2017

Efficiënt organiseren: orde en planning

Haal meer uit je werknemers met Het Nieuwe Werken

Een goede organisatie kan de efficiëntie van je bedrijf enorm bevorderen. Zorg dat je werkprocessen zo zijn ingericht dat ze goed op elkaar zijn afgestemd, begrijpelijk zijn en aansluiten bij je medewerker en de huidige tijdsgeest van digitaal en flexibel werken.

12 juni 2017

"Altijd mijn bestanden bij me vanuit mijn eigen cloud"

Interview met Björn Vijfvinkel | Werkplek van de toekomst

Steeds meer ondernemers benutten de voordelen van cloud computing. Dat heeft het nodige effect op je kantoor en je ICT. Hoe ziet jouw werkplek eruit? We vroegen het aan ondernemer Björn Vijfvinkel.

12 juni 2017

Getoond 37 tot en met 54 van 156 totaal, er zijn meerdere pagina's