Automatisering

63 procent Europese bedrijven zit vast in 'de digitale middeleeuwen'

Benut jij de voordelen van digitaal werken?

Bedrijven in Europa zijn nog niet volledig voorbereid op het digitale tijdperk. Meer dan een derde van de bedrijven maakt zich zorgen dat hun organisatie de technologische veranderingen niet bij kan houden en dat ze hun concurrentiekracht zullen verliezen. Hoe staat het met jouw bedrijf? Start met digitaliseren!

12 juni 2017

Wat is document management?

Geautomatiseerd documentbeheer en taken

Nooit meer eindeloos zoeken in die grote archiefkast in de kelder of op je harde schijf naar dat ene dossier. Met document management heb je digitale gegevens binnen no-time op de juiste plaats in je organisatie. Onderdelen van document management zijn geschikt voor iedere onderneming.

12 juni 2017

Whitepaper Slimme factuurverwerking

Automatiseer je factuurproces

Handmatig facturen verwerken kost veel tijd en is erg foutgevoelig. Door je factuurverwerking slim in te richten kan dit veel efficiënter, sneller en maar liefst 30 procent goedkoper. Dit doe je door het proces te digitaliseren en mogelijk ook te automatiseren. Hoe? Dat lees je in dit whitepaper.

12 juni 2017

Zorg dat je klanten je krediet geven

Column John de Waard | Gevolgen Prinsjesdag

Nu de stofwolken van Prinsjesdag weer zijn opgetrokken, kunnen we de balans opmaken. En die is nu niet heel erg in het voordeel van de ondernemers. Veel regelingen gaan op de schop of worden versoberd. Dat wordt weer de broekriem aanhalen.

12 juni 2017

Slimmer ondernemen in 1 minuut

Gratis inboxcursus helpt ondernemer bij te blijven

Schrijf je via Slimmerondernemenin1minuut.nl gratis in voor 18 cursussen van precies 1 minuut met direct toepasbare tips en informatie op het gebied van internet, ICT en social media.

12 juni 2017

Efficiënt organiseren: papierloos werken

Digitaliseren van groot belang voor je organisatie

Een belangrijk element in de organisatie van tegenwoordig is de overgang van papier naar digitaal. De hoeveelheid digitale informatie blijft groeien. Omstreeks 2020 zal er dertig keer zoveel digitale informatie zijn als nu. Klanten, werknemers, leveranciers, partners; iedereen gaat over op digitaal. Zorg dat je dit op tijd en effectief doorvoert in je organisatie.

12 juni 2017

Zeven voordelen van Document Management

Stroomlijn je informatieproces en pluk de vruchten

Met document management kun je processen binnen je bedrijf een stuk efficiënter maken. Je kunt al snel kosten, tijd en onnodige stress besparen. Gegevens opvragen en uitwisselen wordt een stuk makkelijker binnen je hele organisatie en ook met externe partijen.

12 juni 2017

Welk effect hebben IT trends op mijn hardware?

IT trends: de gevolgen van mobiel werken

Welke trends hebben nu en in de nabije toekomst effect op jouw IT-keuzes? Een van de belangrijkste trends is mobiel werken. Tijd en plaats worden steeds minder belangrijk. Tijd om je hardware daarop aan te passen.

12 juni 2017

Weekly Hangout: Red het MKB

MKBuzz in Rotterdam | Tips om de crisis te overleven

De Nieuwe Binnenweg werd in 2012 uitgeroepen tot beste winkelstraat van Rotterdam. Maar de winkeliers hebben het nu moeilijk. Inmiddels staan er al een aantal panden leeg en voor veel ondernemers dreigt hetzelfde te gebeuren. Deze situatie is illustratief voor de detailhandel in Nederland. Hoe overleef je als kleine ondernemer? Je hoort het in onze Weekly Hangout. Live vanuit Rotterdam.

12 juni 2017

"IT is de ruggengraat van je onderneming"

Interview met Julian Hendriks | Kantoor in de cloud

Je IT regelen in tijden van mobiel werken en cloud computing. Hoe doe je dat? We vroegen het aan Julian Hendriks, eigenaar van JDS Automatisering BV: "Als je IT niet optimaal werkt, kost dat je onderneming per definitie tijd en geld."

12 juni 2017

IT Trends: cloud computing

Welke technologische ontwikkelingen hebben effect op mijn hardware?

Ben jij al over op cloud computing? De trend van online werken en online opslag neemt steeds grotere vormen aan. Met cloud computing kun je al snel tijd en kosten besparen en beveiliging hoeft inmiddels geen issue meer te zijn. Lees meer over deze trend.

12 juni 2017

Welke invloed heeft de cloud op mijn IT?

Vijf redenen om je werkplek klaar te stomen voor de toekomst

Welke trends hebben de komende jaren invloed op jouw IT en organisatie? En: Waarom zou jij mee veranderen? Vijf redenen om met je tijd mee te gaan en na te denken over je werkplek.

12 juni 2017

"Vanaf het strand inloggen op je bedrijfsnetwerk, ideaal"

Interview met Erich Wünker | Bespaar tijd en geld met de juiste hardware

In de tijd van digitalisering, cloud computing en mobiel werken is het hoognodig om je IT aan te passen. Maar waar begin je en welke keuzes moet je maken? Hoe doen andere ondernemers dat? We vroegen het aan Erich Wünker, directeur van Klooster Reizen.

12 juni 2017

IT Trends: App Gap en BYOD

Voorzie je werknemers van mobiele middelen én duidelijke regels

Welke trends hebben invloed op jouw IT en hardware? In het whitepaper 'IT op orde: hardware' lees je over alle relevante trends en de concrete gevolgen voor je bedrijfsvoering. Een greep uit het whitepaper: App Gap en BYOD.

12 juni 2017

De consument wordt je belangrijkste concurrent

Column Mario van Vliet | Do it yourself or join them

Het zijn spannende tijden. Niet alleen door de onzekere economische situatie, maar ook door de enorme snelheid waarmee techniek zich ontwikkelt. Wat vandaag onvoorstelbaar lijkt, is morgen bewaarheid.

12 juni 2017

"Meer inzicht en minder fouten dankzij digitaal facturen verwerken"

Interview Karin Geurts | Slimme factuurverwerking

Geld verdienen door je interne processen te verbeteren. Hoe doe je dat? Denk bijvoorbeeld aan je factuurproces. Door dit proces te digitaliseren en automatiseren kun je veel tijd, stress en geld besparen binnen je organisatie. Zo merkt ook Karin Geurts, directeur van Inntel Hotels.

12 juni 2017

Webinar Kantoor in de cloud

Uitzending met specialisten over IT trends

Hoe kun jij succesvol ondernemen in de cloud? Bedrijfsvoering verschuift steeds meer naar een online omgeving. Dat heeft gevolgen voor je IT en je werkwijze. Tijdens deze uitzending spreken we met specialisten en ondernemers over de juiste implementatie van cloud computing.

12 juni 2017

Vijf redenen om je hardware te vernieuwen

Bespaar kosten, tijd, stress en maak je onderneming toekomstbestendig

Als je de trends op IT-gebied (digitaal, online, mobiel) in aanmerking neemt, is het logisch dat je nadenkt over het aanpassen van je hardware. Je doelgroep, partners, concurrentie, iedereen gaat mee in de digitale revolutie. Maar wat levert het nou eigenlijk op?

12 juni 2017

Getoond 55 tot en met 72 van 156 totaal, er zijn meerdere pagina's