Dossier Innovatie

 
shutterstock_739241959 (1).jpg

Hoe financier ik mijn innovatie?

Tips over het gebruik van subsidies om je idee te financieren
Regelmatig bellen ondernemers ons met de vraag hoe ze hun innovatief idee concreet kunnen maken en in de markt kunnen zetten. Vaak is het probleem dat ze geen geld hebben en opzoek zijn naar partijen die willen financieren. Banken en investeerders financieren geen plannen, maar bedrijven met producten die omzet opleveren.
Bedrijf starten.jpg

Nieuw innovatief idee? Denk groots!

Ambitie is dé succesfactor voor innovatie
Voor grote nieuwe innovaties kijkt de wereld al snel naar start-ups. Jong talent van over de hele wereld is dagelijks bezig met het ontwikkelen van het volgende grote succes. Veelal zijn het de start-ups uit Amerika en China die winnen en het geld opslokken. Maar waarom zij?
innovatie.jpg

Innoveren op klantbeleving

Vier tips om je te onderscheiden
Als je product of dienst deugt, je prijs deugt en je (web)winkel net zo goed is als die van de concurrentie, waar ga je je dan nog op onderscheiden? Het antwoord: op klantbeleving. Lees hier hoe en waarom.
amazon-for-teens.jpg

‘Amazon for teens’ en andere innovatielessen voor Nederlandse webshops

Innoveren door te leren van grote retailers
Van internationale (r)etailers kunnen we veel leren. Hun innovaties baseren ze op data en onderzoeken die kleinere Nederlandse ondernemers niet kunnen evenaren. Goed ‘jatten’ is dus een slimme innovatiestrategie.
Untitled design34.jpg

Een gezond bedrijf kan niet zonder innovatie!

Column Gerard Vermeulen | Improvety
Ook voor jou komt er een moment, of een periode, dat je niet meer op de oude voet door kunt gaan. Je wordt gedwongen door ontwikkelingen om je heen, tegenvallende cijfers of onvrede, er moet iets gebeuren. Je staat voor de keuze, het risico nemen dat alles vanzelf goed komt, of de koe bij de horens vatten.
idee2.jpg

Is jouw onderneming wel klaar voor de toekomst?

Zes op de tien maakt zich zorgen
Als ondernemer heb je geen glazen bol. Toch kun je je voorbereiden op de toekomst, waarin vooral technologische veranderingen telkens weer nieuwe eisen aan je bedrijf zullen stellen.
Innovatieplaat.gif

Toekomst baart 6 op de 10 mkb-ondernemers zorgen

Persbericht
Zes op de tien mkb-ondernemers maken zich zorgen over de toekomstbestendigheid  van hun bedrijf. Dat blijkt uit de maandelijkse MKB Monitor, gezamenlijk uitgevoerd door ondernemersplatforms De Zaak en MKB Servicedesk onder 1400 respondenten. 
skepp-officeplanner-urban-kantoorruimte.jpg

Officeplanner van SKEPP goes international via een miljoeneninvestering

Advertorial
SKEPP heeft een miljoeneninvestering ontvangen voor de innoverende ‘officeplanner’ en de lancering ervan in Nederland, België en Duitsland. Het prefab design inrichtingsconcept biedt bedrijven meer flexibiliteit en zorgt voor een nieuwe beleving van de kantoorruimte.
rene boender steve jobs vierkant.jpg

Steve Jobs Legacy

6 jaar later kunnen wij nog steeds van hem leren
Donderdag 5 oktober was het alweer 6 jaar geleden dat Steve Jobs overleed. Overal ter wereld was het voorpaginanieuws. Wat zou er gebeuren met zijn legacy? "Niemand zou hem kunnen opvolgen en doen wat hij deed" was de algemene opvatting. Toch deed Tim Cook het. Op 'zijn' eigen manier.
Innovatie3.jpg

Innovatie en acquisitie

Column Marianne van de Water
Wat is innovatie voor jou? De uitvinder van de Tesla? De apparatuur van de tandarts anno 2017? Het bedrijf MontaRent met een gadget op een Snelmontage Torenkraan die ze zelfs in Amerika bestellen? Of om het bij water te houden, de Ocean Cleanup?
Getoond 1 tot 10 van 320. Er zijn meerdere pagina's.

Actueel in Innovatie

 

Praat met ons mee op

MKB Servicedesk
Postadres
Postbus 40273
3504 AB Utrecht

Bezoekadres:
Reactorweg 9a
3542 AD Utrecht
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten