Organisatie

Kan elk bedrijf energie besparen?

Duurzame energie is geschikt voor elke bedrijfsvorm

Hoe klein je bedrijf ook is, er is altijd de mogelijkheid om duurzame energie te gebruiken. Koop het in of genereer het zelf en kies voor groen ondernemen.

18 september 2013

Energie besparen in de praktijk

Voor elke ondernemer is er wel een manier om energie te besparen

Er zijn de laatste jaren veel mogelijkheden bijgekomen om energie te besparen. Variërend van eenvoudige handelingen tot grotere ingrepen, bespaar je als ondernemer vanaf het eerste moment energie en geld.

18 september 2013

Met welke installatietechnische aanpassingen kan ik energie besparen?

Energie besparen met apparaten voor verwarming en verkoeling

Apparatuur voor verwarming en koeling geeft je veel kansen om energie te besparen. Fabrikanten richten zich meer en meer op zuinigheid, maar ook door goed onderhoud kun je als ondernemer zelf al voordeel behalen.

18 september 2013

Wat moet er in mijn IT calamiteitenplan staan?

Hoe maak je als ondernemer een IT-herstelplan?

Een back-up alleen is niet genoeg om na een calamiteit de bedrijfsprocessen van je onderneming weer op de rit te krijgen. Om te zorgen dat je dit kunt herstellen, moet je zorgen voor een goed IT-herstelplan.

12 september 2013

Internationaal telefoneren

Overzicht van veelgebruikte landnummers

Als ondernemer kan het voorkomen dat je moet bellen met het buitenland. Maar wat is ook al weer het kengetal van Frankrijk? En wat was de code voor Duitsland nou precies? Je vindt het in dit overzicht.

12 september 2013

Wanneer fysiek of virtueel contact?

Virtueel vergaderen of een echte afspraak maken?

Vergaderen kan tegenwoordig makkelijk via een videochatprogramma. Toch blijft het af en toe belangrijk om elkaar in het echt te ontmoeten. Hoe weet je wanneer je iets via de digitale weg kan afhandelen en wanneer je moet afspreken?

04 september 2013

Wat kan een mentor voor mijn bedrijf betekenen?

Zakelijke vragen stel je aan je mentor

Een mentor kan je helpen kritisch naar je eigen bedrijf te kijken. Ook kun je met al je zakelijke vragen terecht bij deze doorgewinterde ondernemer.

26 augustus 2013

Bij toeval Zusjes in Zaken

Ellen en Ingrid Reuvers hebben een online kledingwinkel

Waar het opruimen van een kledingkast al niet toe kan leiden. In het geval van Ellen (43) en Ingrid (41) Reuvers tot een eigen webshop: Hippest.nl. "We vullen elkaar perfect aan."

15 augustus 2013

Hoe kan ik energie besparen door bouwkundige maatregelen?

Van isoleren tot infraroodfoto’s

Een bekende vorm van energie besparen is isolatie. Helaas blijkt dat ondernemers nog lang niet genoeg isoleren. Tegelijkertijd biedt dat natuurlijk kansen. In essentie kijk je waar je warmte verliest in je bedrijf.

15 augustus 2013

Hoe laat ik personeel energie besparen?

Bewustwording bij je personeel leidt tot lager energieverbruik

Als je nagaat hoeveel apparaten in bedrijven energie verbruiken, krijg je als ondernemer al gauw een idee op hoeveel plaatsen je kunt besparen op energie. En dat is heel makkelijk.

07 augustus 2013

Getoond 91 tot en met 100 van 309 totaal, er zijn meerdere pagina's