Organisatie

Hoe krijg ik inzicht in mijn energierekening?

Neem maatregelen zodat je kunt besparen

Elke maand betaal je netjes je energierekening, maar weet je daadwerkelijk waar je voor betaalt? Door beter in de gaten te houden wat er precies op je energierekening staat, kun je maatregelen treffen om te kunnen besparen.

12 juli 2018

Wat staat er allemaal op een energierekening?

Wat je precies waaraan betaalt

Eenmaal per jaar krijgt je onderneming een definitieve jaarnota van de energieleverancier waaruit blijkt of je als ondernemer geld terugkrijgt of moet bijbetalen. Maar wat staat er nou precies op een energierekening?

12 juli 2018

Welke certificaten zijn er voor energiezuinige apparatuur?

Garantie voor goede kwaliteit van duurzame energiebronnen

Duurzame maatregelen in bedrijven, zoals zonnepanelen, een zonneboiler of warmtepomp, vragen een investering. Keurmerken zoals Zonnekeur en Warmtepompkeur garanderen een zo laag mogelijke milieubelasting.

12 juli 2018

Wat zijn Garanties van Oorsprong?

Ontdek hoe de stroom in jouw bedrijf is opgewekt

Door je elektriciteitsverbruik te vergroenen zorg je ervoor dat het energieverbruik van jouw bedrijf geen negatief effect heeft op het milieu. Zo lever je zelfs een positieve bijdrage aan de omgeving.

12 juli 2018

Hoe kan ik energie besparen in de non-food sector?

Tips om gemakkelijk energie te besparen

In de non-food sector gebruiken bedrijven veel energie. Maar ook in deze sector kun je heel goed energie - én daarmee geld - besparen. Sterker nog: dat kan heel gemakkelijk!

12 juli 2018

Hoe bespaar ik energie als detaillist in de food-sector?

Energie en geld besparen

De levensmiddelenhandel geldt als een grootverbruiker op het gebied van energie. Onnodig, zo blijkt uit onderstaande tips voor verlichting, koeling, winkelentree en airconditioning.

12 juli 2018

Hoe bespaar ik energie in de zakelijke dienstverlening?

Tips om je apparatuur en ruimtes optimaal te benutten

Bedrjiven hebben veel apparatuur waarop eenvoudig energie te besparen is. Dit geldt ook voor de ruimtes in het kantoorpand. Je kunt veel besparen op de verlichting en verwarming in deze ruimtes.

12 juli 2018

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een energiemaatschappij?

Combinatie van kosten, service en 'goede' stroom

Nederland kent een ruim aanbod van energieleveranciers. Kies je een leverancier, let dan op de prijs, de expertise, de brandstofmix en de verzekeringen tegen stroomstoringschade van de energiemaatschappij.

02 mei 2018

Optimistisch MKB vangt klappen crisis goed op

Uitkomsten eindejaarsenquête midden- en kleinbedrijf 2009

Arnhem / Delft, 18 december 2009 – Het incasseringsvermogen van ondernemers in Nederland is in 2009 serieus op de proef gesteld. Het midden- en kleinbedrijf heeft de klappen goed opgevangen en kijkt weer optimistisch over de nabije toekomst: 65% verwacht het komende jaar een beter resultaat.

21 december 2017

Hoe regel ik mijn fax- en telefoonlijnen?

Wat is de goedkoopste oplossing?

Bereikbaar zijn is belangrijk. Zorgen dat je een goed werkend telefoonsysteem hebt, is daarom cruciaal. Hoe zorg je bijvoorbeeld dat je niet in gesprek bent als je een fax aan het versturen bent?

10 november 2017

Getoond 31 tot en met 40 van 309 totaal, er zijn meerdere pagina's