Hoe leer ik telefonisch verkopen?

Technieken om je gesprek te verbeteren

22 januari 2013

´Geen zin in´, ´geen tijd voor´: ken je ze ook, de antwoorden aan de andere kant van de lijn als je iets telefonisch probeert te verkopen? Je kunt er succesvoller in worden door een training te volgen.

Het voeren van een goed telefoongesprek is belangrijk, zeker omdat de methode steeds vaker gebruikt wordt. Klantvriendelijk telefoneren, het maken van afspraken, omgaan met telefonische klachten: allemaal onderwerpen die om de hoek komen kijken als je je verkoopmethode wil verbeteren.

Oefenen met opnameapparatuur

Wil je actief met je belmethode aan de slag, dan is het slim om veel te oefenen en gesprekken op te nemen met videoapparatuur. Dat kan tijdens de training ´telefonisch verkopen´. MKB Cursus&Training biedt deze cursus van vier dagdelen aan, aan ondernemers en medewerkers die zich bezighouden met telefonische verkoop en acquisitie. Vooral medewerkers van de verkoopbuitendienst en –binnendienst zullen hier veel aan hebben. Na afloop van de training ben je succesvoller in het telefonisch verkopen van diensten en producten.