Relatiedag Flynth en MKB Adviseurs 'Ruimte voor franchise'

Meld je aan of kijk mee via live stream

27 september 2013

Relatiedag van Flynth en MKB Adviseurs voor franchise-ondernemers. Centraal staat het thema online ondernemen. Met als speciale gast tijdens het klant event: ruimtevaarder André Kuipers.

Bekijk het event op 19 maart van 15:00u tot 16:30u via 

Samen met kennispartner Flynth en MKB Adviseurs, verkent MKB Servicedesk de online mogelijkheden voor ondernemers. We sluiten aan op de relatiedag van Flynth voor franchise-ondernemers. Centraal staat het thema ‘Online ruimte voor ondernemers’. Met als speciale gast: André Kuipers. Want wie anders weet wat het is nieuwe mogelijkheden te verkennen als onze nationale ruimtevaarder.

Belemmeringen en kansen

Wat zijn de belemmeringen en kansen voor ondernemen in franchiseverband; waar ligt de (online) ruimte voor verdere ontwikkeling van uw onderneming en de formule als geheel? Dat is de rode draad van de Franchise relatiedag op 19 maart 2013 van Flynth Franchise en MKB Adviseurs.

In relatie met online ondernemen worden ook nieuwe uitdagingen besproken, zoals de toenemende leegstand van winkelpanden, het succesvol combineren van je winkel met online verkoop en marketing en de inzet van social media. Het programma van de dag vind je hier

Auteur

Ronald de Snoo

Ondernemer binnen een onderneming Mijn naam is Ronald de Snoo, projectmanager bij MKBSD. In 2011 rondde ik in Arnhem mijn opleiding Communicatie af en startte ik bij MKB Servicedesk. In deze sterk groeiende organisatie rolde ik vanaf mijn start van de ene functie in de andere en heb ik in korte tijd van veel van de verschillende werkzaamheden binnen een organisatie mogen proeven.