China

Ondernemer benut social media

Ruim 70 procent bedrijven gebruikt sociale media

Wereldwijd gebruikt 70 procent van de ondernemingen sociale media. Vooral in opkomende economieën zoals China, Brazilië en India zijn bedrijven actief op deze platformen.

22 januari 2013

Webinar China deel 2

Deel 2 van de samenvatting over het webinar 'Verover nieuwe markten: China' van 24 april kun je hier zien. Doe je voordeel met de tips van Ruud van Thiel, die vanuit Beijing vertelt hoe je de Chinese markt verovert.

21 januari 2013

Samenvatting webinar 'Verover nieuwe markten: China'

Ruud van Thiel, live from Beijing

Op 24 april 2012 presenteerde MKB Nederland samen met TNT Express en Bencham het webinar ‘Verover nieuwe markten: China’, verzorgd door MKB Servicedesk. Lees hier de samenvatting, met inside tips over de Chinese markt.

21 januari 2013

Overheid steunt ondernemers die willen investeren in opkomende markten

Finance for International Business

Zie jij als ondernemer kansen in China, India, Vietnam, Colombia of Zuid-Afrika? Je kunt financiële steun krijgen van de overheid via de op 15 juli 2012 ingevoerde subsidieregeling: Finance for International Business (FIB).

21 januari 2013

Crisis: kansen en bedreigingen in China

Column | Jan Jaap Folmer

Het Chinese woord voor crisis is opgebouwd uit twee tekens. Het eerste staat voor “gevaar”, het tweede voor “kansen”. Kansen, die liggen er voor de westerse MKB-er volop in China.

17 juli 2012

Minder octrooien aangevraagd door Nederlands bedrijfsleven

Philips zakt wereldwijd naar tweede plaats

In de ranking van het aantal aangevraagde octrooien (patenten) zakte Nederland naar de achtste plaats. China nam de zevende plaats van Nederland over.

15 december 2009

Niet meer stress voor Nederlandse ondernemer

Gemiddeld wordt er zo'n vijftig uur per week gewerkt

De stress voor de Nederlandse ondernemer is in 2006 maar voor vier op de tien ondernemers gegroeid ten opzichte van de voorafgaande jaren. Dat blijkt uit onderzoek van accountants- en adviesorganisatie Arenthals Grant Thornton. Het is geen verrassing in welk land de stress het meest gegroeid is: China.

15 december 2009

Getoond 55 tot en met 61 van 61 totaal, er zijn meerdere pagina's