Informer-Smart-Online-Boekhouden1.jpg

Informer lanceert boekhoudpakket voor het MKB

Online boekhouden
Software-leverancier Informer lanceert een online boekhoudpakket speciaal voor het MKB. InformerOnline MKB brengt de kracht van Informer Account nu naar de cloud. Informer Account werd 25 jaar geleden ontwikkeld en was een van de leidende boekhoudpakketten voor de Mac. Voortbordurend op het succes van InformerOnline ZZP zijn na 3 jaar ontwikkelen de functionaliteiten van het MKB pakket nu ook beschikbaar in InformerOnline. Daarnaast wordt de lancering gesierd met een aantal mooie nieuwe koppelingen.
MKB-waarop-letten-mensen-aannemen.jpg

Infographic: wat verontrust een ondernemer het meest

Wakker liggen van openstaande facturen. Volgens onderzoek krijgt 80% van de ondernemers regelmatig te maken met een onbetaalde factuur. En zeg nu zelf, dat is toch balen!
Adviseur-Harry-Chun.jpg

Boekhouden: dit is de basis

Zo wordt het een stuk begrijpelijker
De manieren om je boekhouding zelf te kunnen doen: ze schieten uit de grond. Heel handig en leuk, maar je moet nog steeds wel wat basiskennis hebben van boekhouden. Daarom vind je hier korte uitleg over de balans, de winst-en-verliesrekening en de jaarrekening.
infographic-parts-3.jpg

Infographic: Loop jij financieel risico?

25% van alle faillissementen is het gevolg van wanbetalers. Een groot deel hiervan had voorkomen kunnen worden. Euler Hermes en MKB-Nederland helpen ondernemers zich te wapenen tegen wanbetalende klanten met behulp van een aantal tools, waaronder de Risicoscan.
shutterstock_372823327.jpg

Zo verlaag je je ondernemerskosten

Bespaar slim op de kosten van je bedrijf
Als ondernemer wil je natuurlijk een gezond bedrijf runnen. Met een gezonde omzet en lage kosten. Al kunnen de kosten van al die verplichte randzaken best oplopen. In dit artikel tips om je ondernemerskosten op verschillende gebieden in de hand te houden.
seminar btw agenda.jpg

Veelgemaakte fouten bij de btw-aangifte

Laat deze kansen niet liggen
De wegen van de Belastingdienst zijn vaak ondoorgrondelijk. Ook als het om btw gaat. Tientallen regels, uitzonderingen op regels, voorwaarden aan regels… Het is niet zo gek dat je als ondernemer soms door de bomen het bos niet meer ziet met betrekking tot de omzetbelasting. In dit artikel staan we stil bij acht veelgemaakte fouten bij de btw-aangifte.
Smartphone.gif

Je hele bedrijfsvoering in je smartphone

Een kantoor? Je hebt je kantoor in je zak! Met een goede smartphone met internet-abonnement kun je eigenlijk je hele bedrijf wel runnen. In dit artikel laten we je zien hoe. Natuurlijk, je mail, je internetbankieren en je agenda heb je waarschijnlijk al op je smartphone. Maar er zijn nog veel meer goede apps, die jou helpen met je bedrijfsvoering.
Carla Tesselaar.png

"Fijn om altijd dezelfde contactpersoon te hebben"

Interview Carla Tesselaar
Carla Tesselaar (41) is al haar hele leven dol op honden. Zo gek, dat ze er haar carrière van heeft gemaakt. Na een aantal jaar in loondienst bij een uitlaatservice, begon ze twee jaar geleden voor zichzelf. “Eng en spannend tegelijk,” vertelt Carla. “Je geeft toch een vast salaris op en weet niet wat je er voor terugkrijgt. Maar ik vind de vrijheid ontzettend leuk en het gaat steeds beter. Geen spijt dus. En heerlijk om van mijn hobby mijn werk te hebben kunnen maken.”
Cor de Groot.png

"Geen zin om me te verdiepen in fiscale regeltjes"

ICT-professional Cor de Groot besteedt de boekhouding online uit
Na ruim 15 jaar in de ICT te hebben gewerkt, besloot Cor de Groot (44) uit Rotterdam te starten als zzp’er. Hij test software of coördineert softwaretests voor diverse opdrachtgevers.
Loep cijfers transparant administratie check.jpg

Veelgestelde vragen over administratie

Blog Marloes van Driel
Marloes van Driel is adviseur en heeft een aantal ondernemers onder haar hoede, voor wie ze de volledige boekhouding uit handen neemt. “Hoeveel? Geen idee, veel. Maar we hebben het proces zodanig geautomatiseerd, dat het weinig werk kost. Het gaat eigenlijk automatisch goed.”
Getoond 1 tot 10 van 176. Er zijn meerdere pagina's.

Actueel in Administratie

 

Praat met ons mee op

MKB Servicedesk
Postadres
Postbus 40273
3504 AB Utrecht

Bezoekadres:
Reactorweg 9a
3542 AD Utrecht
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten