Hoe regel ik de catering binnen mijn onderneming?
Waar moet je op letten bij uitbesteding van de catering?
Lekker eten is belangrijk. Dat geldt niet alleen voor thuis, maar ook voor op het werk. Een feit blijft, smaken verschillen. Daarom kan het best lastig zijn om de ideale catering te vinden. Wat schotel jij je werknemers voor?
Wat is een reorganisatie?
De diverse vormen van reorganisatie
Of het nu voorspoedig gaat of economisch slecht, reorganisaties zijn er altijd. Maar wat houdt een reorganisatie precies in?
Hoe ga ik om met een verwachte omzetdaling, terwijl mijn kosten stijgen?
Potentiële kostenverlagingen en omzetverhogingen in jouw onderneming
Je wilt goed voorbeid zijn op een verwachte omzetdaling, maar tegelijkertijd voorzie je dat de kosten gaan stijgen. Hoe ga je om met deze situatie en waar liggen kansen?
Hoe ga ik om met oudere medewerkers?
Leer hoe je je oudere personeel behoudt
Waar je vroeger niet wist hoe snel je oude medewerkers moest vervangen voor jonge mensen, is het nu juist belangrijk te kunnen dealen met vergrijzing. Je hebt je oude medewerkers over een paar jaar hard nodig.