Special Brazilië

Internationaal ondernemen desk

Veel media-aandacht voor handelsmissie Brazilië

Raymond Barth, General Manager van ECS Electronics, is mee op handelsmissie naar Brazilië. Op Schiphol legde hij de cameraploeg van de NOS vast.

21 januari 2013

Missie Brazilië: dag 1 van Dirk Jan Kootstra

Dirk Jan Kootstra, directeur van Pontis Engineering, is mee op de handelsmissie naar Brazilië. Hij doet voor MKB Servicedesk verslag van zijn eerste dag: van Schiphol naar Sao Paolo.

21 januari 2013

Handelsmissie Brazilië: verslag dag 1

BRASILIA - Social media reporter en student Willem Roëll doet voor het ministerie van Buitenlandse Zaken verslag van de handelsmissie in Brazilië.

21 januari 2013

Biesheuvel in Brazilië: 'Gaan ondernemers ondersteunen'

Voorzitter MKB-Nederland over eerste dag handelsmissie Brazilië

Voorzitter MKB-Nederland over de eerste dag van de economische handelsmissie in Brazilië: "Fantastische dag gehad in Brasilia."

21 januari 2013

Missie Brazilië: Ploumen en Biesheuvel over de missie

Kansen tijdens de economische handelsmissie naar Brazilië

Lilianne Ploumen (minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) en Hans Biesheuvel (voorzitter van MKB-Nederland) over de economische handelsmissie Brazilië.

21 januari 2013

Nederlands fokbedrijf CRV in Brazilië wereldleider in fokstierenindustrie

Delegatie handelsmissie Brazilië bezoekt Nederlands fokbedrijf CRV

Prins Willem-Alexander, prinses Máxima en minister Ploumen van Buitenlandse handel bezochten in Brazilië het Nederlandse fokbedrijf CRV Lagoa. Het bedrijf in is wereldleider in de fokstierensector.

21 januari 2013

Muggen: "Brazilië heeft veel biomassa dat we om kunnen zetten in olie"

Gerhard Muggen is algemeen directeur bij BTG Bioliquids BV, een bedrijf dat technologie levert om biomassa om te zetten in olie. Muggen: "In Brazilië is veel biomassa en we werken nu met een paar bedrijven in het land om biomassa om te zetten in olie voor energie toepassingen."

21 januari 2013

Van Dijk: "We zijn op zoek naar een goede lokale partner in Brazilië"

Mirjam van Dijk is algemeen directeur van Royal Duyvis Wiener. Een bedrijf dat apparatuur ontwikkelt voor de chocolade industrie. Van Dijk is mee op handelsmissie Brazilië om te onderzoeken of ze lokaal kunnen gaan produceren en of ze een goede lokale partner kunnen vinden.

21 januari 2013

Langerak: "Hopen afzet in Brazilië uit te breiden"

Gerald Langerak, mede-eigenaar van Vlevolof, teler en exporteur van witlofwortelen over zijn missie in Brazilië tijdens de Nederlandse economische handelsmissie in het Zuid-Amerikaanse land.

21 januari 2013

Prinses Máxima opent Friese filterfabriek in Brazilië

Prinses Máxima opende tijdens de Nederlandse handelsmissie in Brazilië een nieuwe fabriek van het Friese bedrijf Paques. Het bedrijf maakt zuiveringsinstallaties voor afvalwater en gas.

21 januari 2013

Live verslag vanuit Brazilië - dag 3

Verslag door Hans en Jacqueline over kansen voor vlaggenmasten, duurzame energie en havens vanuit Sao Paolo.

21 januari 2013

Derde dag Handelsmissie Brazilië breekt aan

Hans Biesheuvel: "Het is begin van dag drie van de Handelsmissie Brazilië. Het wordt een enerverende dag met veel bezoeken en interactie met de plaatselijke overheid. Ik heb er waanzinnig veel zin in vandaag. Vooral omdat we omringt zijn met enthousiaste ondernemers."

21 januari 2013

Kortland: "We willen samen met partners in Brazilië afval een positieve waarde toekennen"

Marco Kortland is namens MSwitch BV mee op handelsmissie naar Brazilië. Het bedrijf richt zich op afvalmanagement. Kortland: "We geven afval een positieve waarde als bouwstof en grondstof. In Brazilië zoeken we naar lokale partners die dit samen met ons willen doen rondom het WK Voetbal en de Olympische Spelen".

21 januari 2013

Compilatie handelsmissie Brazilië

Filmtrailer van ondernemer Raymond Barth

Raymond Barth, General Manager van ECS Electronics B.V. uit Breda was mee op handelsmissie naar Brazilië. Hij maakt een film over de missie. Deze trailer laat alvast de hoogtepunten zien.

21 januari 2013

Kootstra: "Nederlandse ondernemers helpen Braziliaanse"

Weblog Dirk Jan Kootstra (Pontis) vanuit Brazilië

Dirk Jan Kootstra, directeur van Pontis Engineering, was eind november 2012 mee op de handelsmissie naar Brazilië. Hij doet voor MKB Servicedesk verslag van zijn laatste dag.

21 januari 2013

"Ocean of opportunities in Brazilië"

Blog Biesheuvel - laatste dag van de handelsmissie

Hans Biesheuvel, voorzitter van MKB-Nederland, doet verslag van de vijfde dag van de economische handelsmissie in Brazilië. "Vanmiddag op het strand afsluiting van de grootste handelsmissie uit de geschiedenis."

21 januari 2013

Delegatie handelsmissie naar Maracanã stadion

De delegatie die op Handelsmissie is in Brazilië brengt ook een bezoek aan het Maracanã stadion in Rio de Janeiro. Hier krijgen ze een seminar rondom het WK Voetval en de Olympische Spelen die in 2014 en 2016 plaats gaan vinden.

21 januari 2013

Biesheuvel: "Het swingt hier en dat gaat de komende jaren nog hard door"

Handelsmissie Brazilië succesvol

Via een Google Hangout vertellen Hans Biesheuvel (voorzitter MKB-Nederland) en Jaqueline van der Weijden (eigenaar Limeta bv) vanuit Brazilië over hun ervaringen tijdens de Handelsmissie in het land.

21 januari 2013

Getoond 19 tot en met 36 van 43 totaal, er zijn meerdere pagina's