Special Brazilië

Internationaal ondernemen desk

"Het WK en de Spelen in Brazilië, daar wil ik bij zijn"

Ondernemer in beeld: Hubert von Heijden van Flexotels

Mobiele hotelkamers die je snel kunt neerzetten en na gebruik weer kunt inklappen en meenemen. Ondernemer Hubert von Heijden merkte dat hier behoefte aan is en richtte in 2009 Flexotels op. De verplaatsbare accommodaties worden vooral gebruikt rond grote muziek- en sportevenementen in binnen- en buitenland.

26 juni 2013

Weblog Hans Biesheuvel: We mean business

Deel 3 weblog Hans Biesheuvel op Missie Brazilië

Voorzitter van MKB-Nederland, Hans Biesheuvel, maakt deel uit van de Nederlandse afvaardiging tijdens de economische handelsmissie naar Brazilië. Deel 3 van zijn weblog.

16 april 2013

Hangout handelsmissie Brazilië - zes maanden later

Wat heeft de grootste handelsmissie ooit opgeleverd?

Dirk Jan Kootstra ging in november 2012 mee met de handelsmissie naar Brazilië. Wat heeft het hem nu opgeleverd? Robert Verhoeve, Nederlands ondernemer in Brazilië, en Mathijs Affourtit en Hans Peter Poelstra van het Amsterdam Research Project dat onderzoek doet in Brazilië, praten in de MKBuzz tijdens de Week van de Ondernemer 2013 mee.

16 april 2013

"In Abu Dhabi schudden ze geen handen met een vrouw"

Jacqueline van der Weijden exporteert vlaggenmasten

Een vlag die bij een zuchtje wind niet meteen om de mast krult, dat is natuurlijk ideaal. Limeta BV maakte er een internationale business van. Volgende land op het verlanglijstje van Jacqueline van der Weijden is Brazilië.

16 april 2013

Kennis uit Breda via Vietnam naar Brazilië

Raymond Barth wil Braziliaanse automotive sector veroveren

Raymond Barth is met ECS Electronics uit Breda op weg om met een ijzersterk product de Braziliaanse automotive sector binnen te dringen. “In theorie kunnen ze geen nee zeggen, maar het blijft mensenwerk.”

16 april 2013

MKB-Nederland sluit overeenkomst met Braziliaanse werkgeversorganisaties

Elk jaar bijeenkomst Nederlandse en Braziliaanse ondernemers

Onder toeziend oog van Prins Willem Alexander en Prinses Maxima heeft Hans Biesheuvel, voorzitter van MKB-Nederland in Brazilië een samenwerkingsovereenkomst getekend met de Braziliaanse werkgeversorganisaties SEBRAE en CNI.

21 februari 2013

Op handelsmissie naar Brazilië

175 ondernemers gaan samen met kroonprins Willem-Alexander en prinses Máxima op handelsmissie naar Brazilië, om te ontdekken wat de kansen van dit snelgroeiende land zijn.

21 januari 2013

Uri Rosenthal ontvangt eerste editie Business guide Brazilië

De gids voor ondernemers met ambities in Brazilië

Minister Uri Rosenthal van Buitenlandse zaken ontvangt uit handen van MKB-Nederland-voorzitter Hans Biesheuvel de eerste versie van de Business guide Brazilië. Een gids voor ondernemers om de vele kansen te benutten in het Zuid-Amerikaanse land.

21 januari 2013

Veel media-aandacht voor handelsmissie Brazilië

Raymond Barth, General Manager van ECS Electronics, is mee op handelsmissie naar Brazilië. Op Schiphol legde hij de cameraploeg van de NOS vast.

21 januari 2013

Missie Brazilië: dag 1 van Dirk Jan Kootstra

Dirk Jan Kootstra, directeur van Pontis Engineering, is mee op de handelsmissie naar Brazilië. Hij doet voor MKB Servicedesk verslag van zijn eerste dag: van Schiphol naar Sao Paolo.

21 januari 2013

Getoond 11 tot en met 20 van 43 totaal, er zijn meerdere pagina's