Special Brazilië

Internationaal ondernemen desk

Handelsmissie Brazilië: verslag dag 1

BRASILIA - Social media reporter en student Willem Roëll doet voor het ministerie van Buitenlandse Zaken verslag van de handelsmissie in Brazilië.

21 januari 2013

Biesheuvel in Brazilië: 'Gaan ondernemers ondersteunen'

Voorzitter MKB-Nederland over eerste dag handelsmissie Brazilië

Voorzitter MKB-Nederland over de eerste dag van de economische handelsmissie in Brazilië: "Fantastische dag gehad in Brasilia."

21 januari 2013

Missie Brazilië: Ploumen en Biesheuvel over de missie

Kansen tijdens de economische handelsmissie naar Brazilië

Lilianne Ploumen (minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) en Hans Biesheuvel (voorzitter van MKB-Nederland) over de economische handelsmissie Brazilië.

21 januari 2013

Nederlands fokbedrijf CRV in Brazilië wereldleider in fokstierenindustrie

Delegatie handelsmissie Brazilië bezoekt Nederlands fokbedrijf CRV

Prins Willem-Alexander, prinses Máxima en minister Ploumen van Buitenlandse handel bezochten in Brazilië het Nederlandse fokbedrijf CRV Lagoa. Het bedrijf in is wereldleider in de fokstierensector.

21 januari 2013

Muggen: "Brazilië heeft veel biomassa dat we om kunnen zetten in olie"

Gerhard Muggen is algemeen directeur bij BTG Bioliquids BV, een bedrijf dat technologie levert om biomassa om te zetten in olie. Muggen: "In Brazilië is veel biomassa en we werken nu met een paar bedrijven in het land om biomassa om te zetten in olie voor energie toepassingen."

21 januari 2013

Van Dijk: "We zijn op zoek naar een goede lokale partner in Brazilië"

Mirjam van Dijk is algemeen directeur van Royal Duyvis Wiener. Een bedrijf dat apparatuur ontwikkelt voor de chocolade industrie. Van Dijk is mee op handelsmissie Brazilië om te onderzoeken of ze lokaal kunnen gaan produceren en of ze een goede lokale partner kunnen vinden.

21 januari 2013

Langerak: "Hopen afzet in Brazilië uit te breiden"

Gerald Langerak, mede-eigenaar van Vlevolof, teler en exporteur van witlofwortelen over zijn missie in Brazilië tijdens de Nederlandse economische handelsmissie in het Zuid-Amerikaanse land.

21 januari 2013

Prinses Máxima opent Friese filterfabriek in Brazilië

Prinses Máxima opende tijdens de Nederlandse handelsmissie in Brazilië een nieuwe fabriek van het Friese bedrijf Paques. Het bedrijf maakt zuiveringsinstallaties voor afvalwater en gas.

21 januari 2013

Live verslag vanuit Brazilië - dag 3

Verslag door Hans en Jacqueline over kansen voor vlaggenmasten, duurzame energie en havens vanuit Sao Paolo.

21 januari 2013

Derde dag Handelsmissie Brazilië breekt aan

Hans Biesheuvel: "Het is begin van dag drie van de Handelsmissie Brazilië. Het wordt een enerverende dag met veel bezoeken en interactie met de plaatselijke overheid. Ik heb er waanzinnig veel zin in vandaag. Vooral omdat we omringt zijn met enthousiaste ondernemers."

21 januari 2013

Getoond 21 tot en met 30 van 43 totaal, er zijn meerdere pagina's