Special Brazilië

Internationaal ondernemen desk

Kortland: "We willen samen met partners in Brazilië afval een positieve waarde toekennen"

Marco Kortland is namens MSwitch BV mee op handelsmissie naar Brazilië. Het bedrijf richt zich op afvalmanagement. Kortland: "We geven afval een positieve waarde als bouwstof en grondstof. In Brazilië zoeken we naar lokale partners die dit samen met ons willen doen rondom het WK Voetbal en de Olympische Spelen".

21 januari 2013

Compilatie handelsmissie Brazilië

Filmtrailer van ondernemer Raymond Barth

Raymond Barth, General Manager van ECS Electronics B.V. uit Breda was mee op handelsmissie naar Brazilië. Hij maakt een film over de missie. Deze trailer laat alvast de hoogtepunten zien.

21 januari 2013

Kootstra: "Nederlandse ondernemers helpen Braziliaanse"

Weblog Dirk Jan Kootstra (Pontis) vanuit Brazilië

Dirk Jan Kootstra, directeur van Pontis Engineering, was eind november 2012 mee op de handelsmissie naar Brazilië. Hij doet voor MKB Servicedesk verslag van zijn laatste dag.

21 januari 2013

"Ocean of opportunities in Brazilië"

Blog Biesheuvel - laatste dag van de handelsmissie

Hans Biesheuvel, voorzitter van MKB-Nederland, doet verslag van de vijfde dag van de economische handelsmissie in Brazilië. "Vanmiddag op het strand afsluiting van de grootste handelsmissie uit de geschiedenis."

21 januari 2013

Delegatie handelsmissie naar Maracanã stadion

De delegatie die op Handelsmissie is in Brazilië brengt ook een bezoek aan het Maracanã stadion in Rio de Janeiro. Hier krijgen ze een seminar rondom het WK Voetval en de Olympische Spelen die in 2014 en 2016 plaats gaan vinden.

21 januari 2013

Biesheuvel: "Het swingt hier en dat gaat de komende jaren nog hard door"

Handelsmissie Brazilië succesvol

Via een Google Hangout vertellen Hans Biesheuvel (voorzitter MKB-Nederland) en Jaqueline van der Weijden (eigenaar Limeta bv) vanuit Brazilië over hun ervaringen tijdens de Handelsmissie in het land.

21 januari 2013

Afsluiting missie Brazilië: "Blijvende indruk gemaakt"

Voorzitter MKB-Nederland blikt terug op geslaagde missie

De economische handelsmissie Brazilië werd afgesloten met een feestelijke netwerkborrel. Hans Biesheuvel, voorzitter van MKB-Nederland blikte terug op de geslaagde missie: "We hebben een blijvende indruk gemaakt."

21 januari 2013

Hans Biesheuvel: "Veel kansen voor jachtbouw"

Videoverslag handelsmissie Brazilië

De laatste dag van de Handelsmissie Brazilië gaat in. Hans Biesheuvel, voorzitter MKB-Nederland vertelt kort wat deze dag gaat brengen.

21 januari 2013

Minister Ploumen: 'Ieder jaar handelsmissie naar Brazilië'

Volg de ondernemers tijdens missie Brazilië

Op dit moment zit een flinke delegatie van de Nederlandse overheid en het bedrijfsleven in Brazilië. Als het aan minister Lilianne Ploumen ligt volgt er ieder jaar een missie naar het Zuid-Amerikaanse land, waar de economische kansen enorm zijn.

06 december 2012

Missie Brazilië 2012: ondernemend Nederland ruikt kansen

Economische missie moet Braziliaanse groeimarkt openen voor Nederland

Meer dan 150 bedrijven zijn met Prins Willem Alexander, Prinses Máxima en Hans Biesheuvel (voorzitter MKB-Nederland) meegereisd naar Brazilië. Volg de missie op de voet via onze special Brazilië.

06 december 2012

Getoond 31 tot en met 40 van 43 totaal, er zijn meerdere pagina's