MKB TV Online ondernemen

Talkshow met Tineke Verburg op Week van de Ondernemer

30 augustus 2012

Hoe is het met jouw website gesteld? Op de beursvloer werden 'live' sites van ondernemers onder de loep genomen. Want gemiddeld scoren alle Nederlandse websites slechts een cijfer van 4,5.

Tineke Verburg sprak op de beursvloer van de Week van de Ondernemer samen met experts Noud van Alem (Google), Willem Overbosch (MKB Servicedesk) en Christian Branbergen (Lipperhey) met ondernemers over hun websites. Branbergen: 'We hebben alle Nederlandse websites door onze seo-scan gehaald en gemiddeld scoren Nederlandse websites een 4,5'. Op welke punten vallen websites dan te verbeteren? Daar hebben ondernemers op de Week van de Ondernemer wel oren naar. Op de stand van MKB-Nederland staan ondernemers in de rij voor de seo-scan die daar kosteloos gedaan wordt.

Dode links

Geerke Vermeulen van schoenmakerij De Leest is de eerste ondernemer die graag haar site voor het publiek wil laten beoordelen. Willem Overbosch: 'Allereerst complimenten, alle basisinformatie staat erop. De site is niet in flash en ziet er aantrekkelijk uit. Ik zie ook dat je twittert en een rss-feed hebt'. Toch scoort de website deleestbunnik.nl 'maar' een 5,8. Branbergen: 'Dat komt onder andere door de dode links, dat vindt Google niet goed.'

Auteur

Patty Sjerps