Wat is Maatwerken?

Maak afspraken over flexibele werkregelingen

24 januari 2013

Maatwerken, weer een nieuwe term in de wereld van het nieuwe werken. Maar wat is het is het precies?

Eigenlijk is het niets meer en niets minder dan door overleg tussen werkgever en werknemer afspraken maken over flexibele werkregelingen. Doel daarbij is om het talent en de ambitie van de medewerker in werk en privé optimaal te benutten en daarbij maximaal rendement te behalen voor de organisatie.

Wat levert Maatwerken op?

Werkgevers die investeren in een betere balans tussen werk en privé voor de werknemers, boeken daardoor aantoonbaar betere resultaten. Dat bovendien wordt beloond met ambitie, loyaliteit en motivatie van hun personeel.

Maatwerken helpt werkgever met:

Erkenning Maatwerken

Werkgevers die Maatwerken, kunnen hiervoor sinds kort erkend worden. Deze erkenning is bedoeld om werkgevers die een optimale combinatie van werk en privé mogelijk maken, te belonen en te stimuleren.

Gratis logo

Deelname aan Maatwerken is gratis en levert een rapportage op waardoor je als werkgever inzicht krijgt in successen en verbeterpunten. Daarbij mag het logo van Maatwerken gevoerd worden, waardoor de organisatie een positieve zichtbaarheid en profilering op de arbeidsmarkt krijgt. Maatwerken is een initiatief van Lof Media en Qidos en wordt ondersteund door het Ministerie van OCW.

Bron: Maatwerken.nl

Auteur

redactie - Brigiet Bluiminck