Digitaliseren

Dynamisch presenteren met Prezi

Een presentatie maken die onthouden wordt

Er zijn tegenwoordig veel presentatieprogramma’s beschikbaar, zowel offline als online. Offline is Powerpoint de meest bekende, maar ook online-variant Prezi wordt inmiddels door 40 miljoen mensen gebruikt om presentaties te maken.

27 juni 2017

"Door digitalisering is de kwaliteit en werksnelheid enorm toegenomen"

Interview Ton Leurs | Digitaliseer je bedrijf

Wil jij ook af van al die grote grijze archiefkasten vol met papier? Wil je digitaliseren maar weet je niet waar je moet beginnen? Lees de ervaring van ondernemer Ton Leurs, die nu de voordelen plukt van digitaal werken.

12 juni 2017

Zijn mkb'ers zo anders?

Column John de Waard | Digitaliseren goed voor kleine bedrijven

Uit onderzoek van Ricoh Europe is gebleken dat een fors deel van de managers (6 op de 10) vindt dat het allemaal te lang duurt als ze informatie moeten zoeken op papier. Een even zo groot deel vindt eigenlijk ook dat het digitaal een stuk beter zou werken.

12 juni 2017

"Meer inzicht door digitaliseren van informatie"

Interview Madelon Gloude | Digitaal werken

Het digitaliseren van je bedrijf heeft veel voordelen, maar hoe zorg je dat digitaal werken ook echt werkt binnen je organisatie? We vroegen het aan Madelon Gloude, businesscoach van Complemento. "De toenemende informatiestromen moet je managen."

12 juni 2017

Digitaliseren: houd rekening met bewaarplicht

Mag je alle documenten digitaal opslaan?

Als je archieven of documenten wilt vernietigen of digitaliseren moet je rekening houden met bepaalde wet- en regelgeving. Als het gaat om bewaar- en vernietigingsplichten zijn de regels in bijna elke branche anders. Zo zijn artsen verplicht een patiëntendossier 15 jaar te bewaren. Ook al leeft die patiënt niet meer.

12 juni 2017

Linkpagina whitepaper Eerste hulp bij Digitaliseren

Alle links uit het whitepaper op een rij

Het whitepaper Eerste hulp bij Digitaliseren bevat een aantal handige links. Deze hebben we op een rijtje gezet.

12 juni 2017

Nederlandse programma's voor online projectmanagement

Online programma's zonder Engelse termen

Er zijn op internet veel programma’s beschikbaar voor online projectmanagement, maar de meeste zijn wel Engelstalig. Wil je misverstanden voorkomen over bepaalde Engelse termen en bovendien profiteren van volledige Nederlandse ondersteuning, dan zijn er ook twee degelijke programma’s van eigen bodem.

12 juni 2017

Digitaliseer je bedrijf: meer dan alleen scannen

Zorg dat digitaal werken werkt

Digitaal werken is veel meer dan werken met een computer, tablet of smartphone. Het vraagt om een goede en gedragen visie, een plan, heldere afspraken en een goede organisatie om te zorgen dat afspraken worden nageleefd. Als je dit niet hebt, kan digitaal werken een chaos worden.

12 juni 2017

Digitaal werken: denk aan je beveiliging!

Column John de Waard | Let op je documenten en data

Door het toenemende thuiswerken in combinatie met digitaliseren verlaten papieren documenten, maar ook digitale gegevens meer en meer ongestoord het pand. En jouw, zich onderweg uitslovende medewerkers, zijn zich echt niet elk moment bewust van de risico’s.

12 juni 2017

"Ik word niet meer uit bed gebeld als er serverproblemen zijn"

Interview met Peter van Male | Is jouw IT up to date?

Is jouw IT en hardware klaar voor de toekomst? Ondernemer Peter van Male staat met zijn bedrijf voor een aantal issues: moet ik meer doen met cloud computing, digitaliseren en mobiel werken? Lees meer over zijn keuzes.

12 juni 2017

Getoond 31 tot en met 40 van 84 totaal, er zijn meerdere pagina's