Digitaliseren

Document Management: zorg dat het werkt

Stem het proces af op de behoeften van je werknemers

Hoe zorg je dat het werken met een document management systeem ook echt werkt in je organisatie? Als je een systeem gaat aanschaffen is het zaak je werknemers te trainen en te faciliteren.

12 juni 2017

Weekly Hangout: Digitaliseer je bedrijf

Te gast: ondernemers Harry Vlek en Guido Bergman

De digitale revolutie heeft effect op alle bedrijven in Nederland. Harry Vlek, eigenaar van Copy Corner in Rotterdam, moet zich noodgedwongen aanpassen. Guido Bergman van Matas Electronics is een voorloper in het digitaliseren en automatiseren van zijn bedrijf. Wat zijn de ervaringen van deze rasondernemers? Bekijk onze Weekly Hangout.

12 juni 2017

63 procent Europese bedrijven zit vast in 'de digitale middeleeuwen'

Benut jij de voordelen van digitaal werken?

Bedrijven in Europa zijn nog niet volledig voorbereid op het digitale tijdperk. Meer dan een derde van de bedrijven maakt zich zorgen dat hun organisatie de technologische veranderingen niet bij kan houden en dat ze hun concurrentiekracht zullen verliezen. Hoe staat het met jouw bedrijf? Start met digitaliseren!

12 juni 2017

Whitepaper Slimme factuurverwerking

Automatiseer je factuurproces

Handmatig facturen verwerken kost veel tijd en is erg foutgevoelig. Door je factuurverwerking slim in te richten kan dit veel efficiënter, sneller en maar liefst 30 procent goedkoper. Dit doe je door het proces te digitaliseren en mogelijk ook te automatiseren. Hoe? Dat lees je in dit whitepaper.

12 juni 2017

Wat is slimme factuurverwerking?

Efficiënter werken: digitaliseer je factuurproces

Hoe kun jij je factuurverwerking efficiënter inrichten? Voor elke onderneming is er een passende oplossing. Van simpel digitaal opslaan tot uitgebreide inrichting van workflows. Welke oplossing past bij jou?

12 juni 2017

Efficiënt organiseren: papierloos werken

Digitaliseren van groot belang voor je organisatie

Een belangrijk element in de organisatie van tegenwoordig is de overgang van papier naar digitaal. De hoeveelheid digitale informatie blijft groeien. Omstreeks 2020 zal er dertig keer zoveel digitale informatie zijn als nu. Klanten, werknemers, leveranciers, partners; iedereen gaat over op digitaal. Zorg dat je dit op tijd en effectief doorvoert in je organisatie.

12 juni 2017

"Centraal opslaan maakt werken efficiënter"

Interview Leny van den Eijnden | Digitaal werken

Leny van den Eijnden is eigenaar van cateringbedrijf Baroef BV en stapte drie jaar geleden over op digitaal en centraal opslaan van bestanden. Toch is nog niet alles digitaal. Een groot papieren archief maakt werken soms lastig. Lees de beweegredenen van Leny om gefaseerd te digitaliseren.

12 juni 2017

Welke documenten kan ik digitaliseren om kosten te besparen?

Stappenplan: bepaal welke processen verbeterd kunnen worden

Welke documentprocessen binnen jouw bedrijf zijn omslachtig en irriteren je werknemers? Je kunt er vast een aantal bedenken. Maar heeft het zin deze te digitaliseren? Is het kosteneffectief? We helpen je graag de verbeterpunten in kaart te brengen.

12 juni 2017

Customer experience: hoe doen jullie het?

Column John de Waard | Digitale kennismaking

Er is nogal wat te doen over customer experience. De ervaring die jouw klant opdoet als hij voor de eerste keer met je bedrijf in aanraking komt. Wat ziet of krijgt een klant als hij kennis maakt met jouw bedrijf?

12 juni 2017

"Meer inzicht en minder fouten dankzij digitaal facturen verwerken"

Interview Karin Geurts | Slimme factuurverwerking

Geld verdienen door je interne processen te verbeteren. Hoe doe je dat? Denk bijvoorbeeld aan je factuurproces. Door dit proces te digitaliseren en automatiseren kun je veel tijd, stress en geld besparen binnen je organisatie. Zo merkt ook Karin Geurts, directeur van Inntel Hotels.

12 juni 2017

Getoond 41 tot en met 50 van 84 totaal, er zijn meerdere pagina's