Crowdfunding

1,8 miljard potentiële investeerders voor jou

Column | Breng je idee onder de aandacht bij je netwerk

Waarom zou je internet niet beter gebruiken? Bijvoorbeeld door dáár te zoeken naar kapitaal voor je start-up? Activeer je eigen netwerk om je idee online onder de aandacht te brengen: crowdfunding.

06 september 2017

Meeste stemmen social media voor onderwijs en mobiele modezaak

Welke ondernemers mogen gaan pitchen voor MKB Crowdfunding platform?

De winnaars van www.ditismijnbedrijf.nl zijn bekend. Als prijs mogen de winnende ondernemers deelnemen aan een bootcamp waar ze klaargestoomd worden om hun idee succesvol te pitchen tijdens de lancering van het nieuwe MKB Crowdfunding platform.

06 september 2017

MKBCrowdfunding.nl "een ware revolutie"

MKB TV | Lancering crowdfundingplatform op Week van de Ondernemer

Het is zover. Op de Week van de Ondernemer is donderdag MKBCrowdfunding.nl feestelijk gelanceerd. Het is een initiatief van MKB Servicedesk en Symbid en een nieuw alternatief voor ondernemers om aan start- of groeikapitaal te komen. Bekijk een korte reportage van MKB TV.

06 september 2017

Crowdfunding: Ver-van-mijn-bed-show?

Anthony Carter zoekt investeerders voor Exclusivi via mkbcrowdfunding

Het door Anthony Carter bedachte Exclusivi is een mobiele applicatie waarmee retailers locatiegebaseerde marketing kunnen voeren. Een groot deel van het geld voor de investering is al binnen.

06 september 2017

Enviu vindt investeerders voor start-ups via MKB Crowdfunding

'De wereld is klaar voor ons'

Bij de oprichting in 2002 was de wereld duidelijk nog niet klaar voor het bedrijf van Stef van Dongen. Goede doelen vonden Enviu te commercieel, de bedrijfswereld vond het bedrijf te soft.

06 september 2017

Wat is MKB Crowdfunding?

Investeringsplatform alternatief voor start- of groeikapitaal

In samenwerking met Symbid heeft MKB Servicedesk een nieuw alternatief voor mkb'ers om start- of groeikapitaal op te halen: MKBCrowdfunding.nl. Ondernemers kunnen via dit kapitaal op zoek naar potentiële investeerders voor hun bedrijf.

06 september 2017

Verdubbeling financiering via crowdfunding

Ondernemers vinden vaker financiering via crowdfunding

Crowdfunding maakt een flinke groei door in Nederland, vooral als financieringsvorm voor ondernemers. In de eerste helft van 2012 is in totaal 3 miljoen euro opgehaald via crowdfunding; 1,5 miljoen door ondernemers.

06 september 2017

Crowdfunding; het nieuwe investeren

Willem Overbosch te gast in item Hart van Nederland over crowdfunding

Geld lenen om je bedrijf te starten is voor veel ondernemers tegenwoordig een uitdaging. Crowdfunding kan een oplossing zijn. Hart van Nederland zond hierover een item uit. Directeur van MKB Servicedesk, Willem Overbosch was hierin te gast.

06 september 2017

'Crowdfunding leuker dan smeken bij bank'

Het Slijterijmeisje vindt honderdste investeerder via crowdfunding

Waarom maandenlang smeken bij een bank voor krediet, als je ook via crowdfunding aan het door jou benodigde kapitaal kunt komen? Dat is een gedachte die steeds meer ondernemers hebben, zo schrijft De Telegraaf vandaag.

06 september 2017

Crowdfunding in Europa dit jaar naar 450 miljoen euro

Europese regelgeving nodig om financieringsvorm verder te laten groeien

Crowdfunding groeit sterk in Europa. In 2011 werd er meer dan 300 miljoen euro opgehaald via ruim 200 platformen. Daarmee vormt crowdfunding in Europa een derde van de wereldmarkt.

06 september 2017

Getoond 41 tot en met 50 van 79 totaal, er zijn meerdere pagina's