Crowdfunding

Crowdfunding: deel je bedrijf

Fragment uit webinar 'Financiering: op zoek naar geld'

Crowdfunding is voor steeds meer bedrijven een relevante financieringsvorm. Maar is jouw bedrijf geschikt voor crowdfunding? In het webinar Financiering legt ondernemer Rik Vegter uit waarom crowdfunding bij hem past.

14 november 2014

Hangout over Nationaal Crowdfunding Onderzoek

Tips voor een succesvolle crowdfunding campagne

Crowdfunding is een succes dankzij het sociale karakter van deze financieringsvorm. Dat blijkt uit het eerste Nationaal Crowdfunding Onderzoek. Mede-initiatiefnemer en CEO van Webclusive Ronald Kleverlaan licht de resultaten toe in een hangout.

28 juni 2013

Financiering in de MKBuzz: crowdfunding

Specialisten over financiering via de 'crowd'

De donderdag van de Week van de Ondernemer stond in het teken van 'Ondernemend financieren'. MKB Servicedesk stond met de MKBuzz ook bij de Jaarbeurs in Utrecht. Vanuit de bus maakten we een live uitzending, waarin specialisten en ondernemers in gesprek gingen over financiering. Ook Prinses Maxima kwam langs.

16 april 2013

Financiering in de MKBuzz: facturenbeheer

Jan Wietsma en Gerard Markerink over alternatieve financiering

Tijdens de Week van de Ondernemer spraken Jan Wietsma (MKB Kredietcoach) en Gerard Markerink (KredietRuimteVoorOndernemingen) in de MKBuzz over alternatieve financieringsvormen. Wietsma sprak over het populaire crowdfunding en Markerink vertelde over automatisering van je facturenbeheer; een interne financieringsvorm, die je veel kan opleveren.

16 april 2013

Can you buy a book that hasn't been published yet?

Martijn Arets bracht zijn boek via guerrillamarketing aan de man

De Engelse vertaling van zijn boek had Martijn Arets al. De volgende vraag: hoe breng je hem in het buitenland aan de man? Bekijk zijn video!

05 februari 2013

Welke financieringsalternatieven zijn er?

Denk aan microfinanciering of crowdfunding

Soms wijst de bank je kredietaanvraag af. Maar dat betekent nog niet dat je helemaal niet meer aan geld kunt komen. Twee alternatieven zijn: microfinanciering en crowdfunding.

21 januari 2013

MKB Crowdfunding "een ware revolutie"

Donderdag 14 april 2011 werd het nieuwe platform MKBCrowdfunding.nl feestelijk gelanceerd op de Week van de Ondernemer. Bekijk de reportage.

21 januari 2013

De bank wijst mijn kredietaanvraag af, wat nu?

Deel 5 van het webinar 'Hoe kom ik aan geld?' met Jan Wietsma

Welke alternatieve financieringsvormen zijn er naast bancair krediet? Presentator Willem Overbosch van MKB Servicedesk en gastspreker Jan Wietsma, directeur van MKB-Kredietcoach spreken in het webinar 'Hoe kom ik aan geld?' over crowdfunding en mezzanine financiering.

21 januari 2013

Haal geld op met MKB Crowdfunding

Haal eigen vermogen op door gebruik te maken van je netwerk (the crowd).

19 januari 2013

Getoond 71 tot en met 79 van 79 totaal, er zijn meerdere pagina's