Financiering

"Nieuwe factoring met name voor mkb geschikt"

Interview met Laurens van der Starre van SVEA Finans

Binnen 24 uur gegarandeerd je volledige factuur uitbetaald krijgen zonder er naar om te kijken; dit is factoring nieuwe stijl. Een beheersbaar financieringsalternatief voor ondernemers.

22 oktober 2013

BMKB, Qredits en Kredietunies: nuttig voor het mkb?

Fragment uit het webinar 'Financieringsvormen en regelingen'

Welke hulpregelingen en financieringsalternatieven zijn nuttig voor het mkb? Willem Overbosch in gesprek met Rinke Zonneveld en Hans Biesheuvel.

22 oktober 2013

Financiering: waar een wil is, is een weg

Factoring nu ook goede financieringsoptie voor MKB

Voor ondernemers is het steeds moeilijker om hun bedrijfsfinanciering rond te krijgen. Vooral het midden- en kleinbedrijf (MKB) is de dupe van steeds strengere eisen van banken en andere externe financiers. Maar er zijn oplossingen.

22 oktober 2013

"Deutsche Bank mag ondernemers niet zomaar afstoten"

MKB-Nederland roept bank op zorgvuldig met klanten om te gaan

Als Deutsche Bank van Nederlandse mkb-ondernemers afwil, moet de bank in goed overleg met elk van hen tot een oplossing komen. Daar gaat MKB-Nederland-voorzitter Hans Biesheuvel op toezien. Hij is donderdag ook aanwezig bij het Tweede Kamerdebat over dit onderwerp.

22 oktober 2013

Wat is een Kredietpaspoort?

Digitaal document versnelt proces en vergoot de kans op krediet

Kleine ondernemers die met een grote boodschappentas vol administratie binnenlopen bij een bank. Dat is vanaf volgend jaar voorgoed verleden tijd, als het aan Jan Wietsma en Korstiaan Zandvliet ligt. Zij bedachten het Kredietpaspoort. Een oplossing voor financiers en ondernemers.

22 oktober 2013

Investeren in bedrijf fiscaal gunstiger bij winst

Ondernemer mag helft investering meteen afschrijven

Om het investeren in het eigen bedrijf te stimuleren, heeft staatssecretaris Frans Weekers (VVD, Financiën) aangekondigd dat ondernemers in 2013 direct 50 procent van hun investeringen van de winst mogen aftrekken.

11 oktober 2013

Hangout The Next Entrepeneur - Regel je financiële plan

Om te starten, heb je geld nodig. Maak een goed financieel plan

Je hebt financiering nodig voor je startup. Hoe zorg je ervoor dat je zoveel mogelijk kans maakt op een lening bij de bank? En kun je misschien aanspraak maken op subsidies?

30 september 2013

'Crowdfunding is trending topic onder MKB'ers'

Veel interesse voor nieuwe financieringsvorm

Woensdag 20 juni 2012 organiseerde Kennispoort samen met MKB-Nederland en Rabobank de bijeenkomst 'Crowdfunding, dé alternatieve financieringsvorm voor startende en groeiende mkb-ers'. Het bleek een 'hot' topic.

27 september 2013

Nieuw fonds voor mkb: Ondernemend Oranje Kapitaal

Doel is ondernemerschap en Nederlandse economie stimuleren

Begin september is het Stimuleringsfonds Ondernemend Oranje Kapitaal (OOK) gelanceerd. Het fonds wil bijdragen aan het herstel van de Nederlandse economie door het eigen vermogen van ondernemers te versterken. OOK zal met ingang van 2014 bedragen vanaf 250.000 euro investeren in ‘snelle groeiers met een innovatief karakter’.

10 september 2013

Weekly Hangout: Hoe kom ik aan krediet van de bank?

Uitzending MKB Servicedesk | "Genoeg krediet bij de bank"

Is er nog wel geld te krijgen bij de bank in deze kredietcrisis? Hoe overtuig je een bank? In de Weekly Hangout van MKB Servicedesk en MKBRadio.nl spreken we met oud-bankier Fons Huijgens (nu mede-eigenaar van adviespraktijk HUCOFIN Corporate Finance) en ondernemer Gerard Velings (directeur van Aquadeck B.V.).

04 september 2013

Getoond 121 tot en met 130 van 191 totaal, er zijn meerdere pagina's