Betalingsverkeer

Hoe regel ik de catering binnen mijn onderneming?

Waar moet je op letten bij uitbesteding van de catering?

Lekker eten is belangrijk. Dat geldt niet alleen voor thuis, maar ook voor op het werk. Een feit blijft, smaken verschillen. Daarom kan het best lastig zijn om de ideale catering te vinden. Wat schotel jij je werknemers voor?

31 januari 2013

Hoe is de betaalmoraal in Italië?

'Italianen wachten lang met betalen'

Hoe is het gesteld met het betalingsverkeer in Italië en wat kun je als ondernemer doen tegen traag betalende Italianen? Hans Biesheuvel en Ridder Drost vertellen het.

21 januari 2013

Online betalen, via Paypal en Mobile2pay

Bestellingsbetalingen online regelen

Bestellingbetalingen online regelen is steeds gebruikelijker in Nederland. Naast de mogelijkheid van creditcards, iDEAL, automatische incasso en rembours heb je nog andere mogelijken. In dit artikel worden Paypal en Mobile2pay behandeld en gaat het over online betalen in het algemeen.

15 januari 2013

"Factoring verademing in starre landschap van bankiers"

Etienne de Bruijn over financiering van zijn bedrijf

Ervaren ondernemer Etienne de Bruijn vond acht jaar geleden hét antwoord op zijn financieringsvraagstuk. Via factoring heeft hij altijd voldoende financiële slagkracht. “Zonder SVEA Finans waren we er niet meer geweest.”

17 december 2012

"American factoring geeft aanbieder meer speelruimte"

Column Laurens van der Starre | Factoring nieuwe kans voor mkb

Als gevolg van de toenemende liquiditeitsdruk en het moeilijk verkrijgen van bancaire financiering zijn mkb-ondernemers op zoek gegaan naar een alternatief. Een van de alternatieven die op dit moment veel aandacht van het mkb krijgt is factoring. En terecht.

04 december 2012

Wat heb ik aan factoring?

Dek je kredietrisico af en onderneem zonder zorgen

Factoring dekt je kredietrisico af en geeft je de zekerheid dat je op tijd betaalt krijgt. Hierdoor kun je ondernemen zonder zorgen over je inkomende betalingsverkeer.

01 november 2012

Twitter voor ondernemers?

'Twitter mag niet ontbreken in je mediamix'

De Twitter-hype neemt zo nu en dan absurde vormen aan. Is deze online berichtendienst niet meer dan een vrijplaats voor narcistische nerds, of mis je als ondernemer de boot als je geen account hebt? 'Twitter is een ideale proeftuin om ideeën te toetsen.'

28 augustus 2012

Surfen ideale manier van ontspanning voor ondernemer

Tijd van het kopje koffie en de frisse neus is voorbij

Steeds meer dingen gebeuren online, dus ook de welverdiende pauze tijdens het werk. Ondernemers laten vaker de frisse neus en het kopje koffie voor wat het is en blijven achter hun computer zitten.

28 augustus 2012

Ondernemers niet klaar voor girale euro

Toekomstig Europese betalingsverkeer zorgt voor moeilijkheden

Gebruik jij hem al, de 'dipgleuf' van het pinapparaat in je zaak? Om te kunnen werken volgens de toekomstige manier van betalen in Europa, moeten bedrijven aanpassingen maken. Echter, veel middelgrote en kleine bedrijven blijken nog niet klaar voor SEPA: Single Euro Payments Area.

07 juli 2011

'De crisis is een blessing in disguise'

MKB SD Videokanaal: Ondernemen in tijden van recessie

Topondernemer Leen Zevenbergen ziet de financiele crisis als het ideale moment om te beginnen met een bedrijf. Bekijk snel het filmpje.

09 april 2009

Getoond 31 tot en met 40 van 42 totaal, er zijn meerdere pagina's