Mobiel Werken desk

Praktische informatie over het nieuwe werken

De tijd dat jij een medewerker een bureau met PC toewees, is voorbij. Vandaag de dag zijn het laptops, smartphones en tablets die de dienst uitmaken. Thuis werken? Dat is de normaalste zaak van de wereld. Cloud computing en video conferencing horen daar onherroepelijk bij. Lees er alles over in de Mobiel Werken desk

Hoe maak ik een back-up in de cloud?

Online back-ups maken

Een back-up maken doe je om de bestanden en data van je bedrijf veilig te stellen, mocht je harddisk crashen of er een brand uitbreken. Dat kan op een externe harde schijf, maar ook in de cloud. Hoe dan?

12 september 2013

Onderzoek: ICT as a Service

Mobiel Werken onderzoek II : Hoe sta jij ervoor?

Om te testen hoe ondernemend Nederland ervoor staat op het gebied van mobiel werken in combinatie met ICT, stellen we je graag kort een aantal specifieke vragen.

06 september 2013

Ondernemer mist middelen om mobiel te werken

Onderzoek MKB Servicedesk | Ondernemer beperkt in mobiele mogelijkheden

Bijna 90 procent van de ondervraagde ondernemers vindt dat thuis of onderweg werken doelmatiger is dan naar kantoor komen. Toch doet meer dan de helft van de ondernemers het nog niet, omdat ze niet beschikken over de juiste apparaten om mobiel te werken.

05 augustus 2013

MKB Servicedesk werkt op het strand

Het Nieuwe Werken met Nan van Grootel (Creaforti)

Ondernemen kun je overal. Kantoor: kan. Maar maak het eens wat spannender. Bedenk een nieuw plan in de bossen, organiseer een meeting in een strandtent en zet de puntjes op de i in een vakantiehuis in Zuid-Frankrijk. MKB Servicedesk geeft het goede voorbeeld en werkt morgen op het strand van Noordwijk.

24 juli 2013

Roaming: mobiel internetten in het buitenland

Houd de kosten van internationaal mobiel werken in de hand!

Roaming is mobiel internetten in het buitenland. Websites bezoeken, mail verzenden en ontvangen: veel smartphones doen het automatisch. Hoe duur is roaming en hoe houd je de kosten in de hand?

05 juli 2013

Hoe mobiel werk jij?

Doe de mobiel werken scan!

Is jouw bedrijf goed op weg naar het mobiele werken? Doe deze Mobiel Werken Scan en ontdek direct waar je kansen liggen om overal te kunnen ondernemen. Ontvang direct persoonlijke tips.

01 juli 2013

Onderzoek mobiel werken

KPN en MKB Servicedesk zijn benieuwd naar jouw situatie

Om te testen hoe ondernemend Nederland ervoor staat op het gebied van mobiel werken gaan MKB Servicedesk en KPN het land door met de MKBuzz. Mobiel werken kan je veel voordeel opleveren. Om ondernemers te helpen optimaal van deze voordelen gebruik te maken zijn jouw eerlijke antwoorden van groot belang.

06 juni 2013

Leer hoe je mobiel zaken doet

Kom naar het Congres Acceleration Day

Als modern ondernemer kom je er niet meer onderuit: mobiel werken is een feit en je zult je erin moeten verdiepen. Op het congres Acceleration Day komen alle aspecten van mobiel zaken doen aan de orde.

27 mei 2013

Ondernemers lopen veiligheidsrisico's door Het Nieuwe Werken

Mkb loopt achter met opstellen van regels rondom online beveiliging

De helft van de mkb-ondernemers die Het Nieuwe Werken heeft ingevoerd, loopt hoge veiligheidsrisico's. Deze ondernemers hebben geen regels opgesteld voor het gebruik van software of voor het inzetten van een eigen laptop.

21 mei 2013

Overal ondernemen met Mobiel Werken Scan 2.0

KPN en MKB Servicedesk lanceren nieuwe scan

Hoe mobiel onderneem jij? Je komt erachter dankzij de nieuwe scan van MKB Servicedesk en KPN. De Mobiel Werken Scan geeft je een helder beeld van je positie op het gebied van tijd- en plaatsonafhankelijk werken. Aan de hand van je resultaten krijg je praktische tips ter verbetering.

16 april 2013

Lancering Mobiel Werken Scan

KPN en MKB Servicedesk lanceren nieuwe scan

Tijdens de Week van de Ondernemer 2013 in Utrecht werd de nieuwe scan gepresenteerd door Willem Overbosch, directeur van MKB Servicedesk, en Arjan Middelkoop, manager marketing van KPN. In de MKBuzz werd gedemonstreerd hoe de scan werkt. De scan is natuurlijk ook geschikt voor smartphone en tablet.

16 april 2013

Tot zover het thuiswerken?!

Column | Aansturen op resultaat, niet op aanwezigheid

Menig sceptisch manager ten aanzien van Het Nieuwe Werken hoor ik opgelucht reageren op het nieuws dat thuiswerken voor Yahoo-medewerkers binnenkort verleden tijd is. ‘Hè hè, het bedrijfsleven komt weer bij zinnen en ziet éindelijk in dat al dat thuiswerken een grote grap is.’

08 maart 2013

Wat heb je nodig om in het openbaar vervoer te kunnen werken?

Ik ga op reis en ik neem mee...

Mobiel werken kan overal, dus ook in de tram, bus, metro of trein. Onderweg naar je werk of naar een afspraak check je even je mail lees je snel een document door. Welke tools kun je daar het beste voor gebruiken?

30 januari 2013

Een rondje mobiel werken

10 vragen in 10 minuten

Het nieuwe werken, hoe doen andere ondernemers dat? Drie doorgewinterde mobiele werkers beantwoorden tien vragen over dit onderwerp.

21 januari 2013

Getoond 91 tot en met 104 van 104 totaal, er zijn meerdere pagina's