Mobiel Werken desk

Praktische informatie over het nieuwe werken

De tijd dat jij een medewerker een bureau met PC toewees, is voorbij. Vandaag de dag zijn het laptops, smartphones en tablets die de dienst uitmaken. Thuis werken? Dat is de normaalste zaak van de wereld. Cloud computing en video conferencing horen daar onherroepelijk bij. Lees er alles over in de Mobiel Werken desk

10 voordelen van videoconferencing

Hoeveel tijd en geld kan videovergaderen mijn bedrijf besparen?

Misschien kun je er vijf van de tien wel raden, maar graag belichten we de voordelen van videoconferencing even; want het kan je bedrijf echt veel besparen en opleveren. Maar hoeveel precies? Wanneer is het kosteneffectief?

12 juni 2017

Hoe word je een Connected Company? 6 tips

Informatiestromen overzichtelijk en beheersbaar houden

Om de informatiestroom binnen je bedrijf goed te kunnen beheersen, moet je onderneming praktisch altijd bereikbaar zijn. Je onderneming moet een 'connected company' worden. Immers, klanten, leveranciers en relaties zijn dankzij sociale media ook 24/7 bereikbaar? 6 tips om zo ver te komen.

22 september 2016

Wat zijn de voordelen van 4G internet?

Waarom zou ik overstappen van 3G internet naar 4G?

Hét grote voordeel van 4G is dat je nooit meer WiFi hoeft te zoeken, omdat je altijd zelf snel internet bij je hebt. Wat zijn andere voordelen van 4G internet?

23 juni 2016

De gouden regels voor online beveiliging

Bescherm je bedrijf tegen cybercriminelen

Veel ondernemers in de zakelijke dienstverlening maken gebruik van data-opslag in de cloud. Dat is handig, want zo kun je altijd en overal bij je bestanden. Maar mocht je slachtoffer worden van cybercrime, dan liggen al je zakelijke (en misschien ook persoonlijke) gegevens op straat. Hoe kun je je bedrijf hiertegen beschermen?

27 november 2015

Workshop Microsoft Office 365-2

Ontdek de mogelijkheden

Op donderdag 12 november organiseert internedservices een workshop Microsoft Office 365.

15 oktober 2015

Workshop Microsoft Office 365

Ontdek de mogelijkheden

Op donderdag 8 oktober organiseert internedservices een workshop Microsoft Office 365.

15 oktober 2015

Het recht om thuis te werken: ja of nee?

De voor- en nadelen van thuiswerkend personeel

De Nederlandse regering wil met een wet komen om werknemers het recht te geven om thuis te kunnen werken. Een goede zaak of niet? We vroegen het aan ons panel van ondernemers. In deze video vertellen zij wat de voor- en nadelen zijn van thuiswerken. Werkt het wel of werkt het niet? En waar moet je op letten als ondernemer?

22 mei 2015

Smartphones worden populairder onder cybercriminelen

Ook deze ‘targets’ moet je beschermen

In de wereld van het online ondernemen is cybercrime een reëel gevaar. Ondanks dat computers en laptops nog steeds het populairst zijn bij cybercriminelen, is er een sterk stijgende lijn te zien in cybercrime via mobiele telefoons. In december 2013 waren er al 200.000 versies van mobiele malware. Dat blijkt uit onderzoek van Kaspersky Lab, een leverancier van beveiligingsoplossingen.

16 april 2015

Cybercrime wordt harder aangepakt

Kabinet wil de ondernemer betrekken

Als het aan het kabinet ligt, wordt cybercrime de komende jaren hard aangepakt. Het aantal onderzoeken naar cybercrime wordt uitgebreid en de overheid gaat samenwerken met ondernemers om dreigingen te bestrijden.

18 september 2014

Wie heeft het slimste ondernemersidee?

Drie ondernemers al genomineerd voor MKB IDEE verkiezing. Doe ook mee!

Heb jij een slim ondernemersidee om je bedrijf efficiënter te maken? Deze drie genomineerden met een kinderopvang, een ijssalon en verhuisbedrijf gingen je al voor. Zij maakten het zichzelf en hun klanten met onder meer interactieve schermen en apps een stuk makkelijker.

03 september 2014

Getoond 61 tot en met 70 van 99 totaal, er zijn meerdere pagina's