Mobiel Werken desk

Praktische informatie over het nieuwe werken

De tijd dat jij een medewerker een bureau met PC toewees, is voorbij. Vandaag de dag zijn het laptops, smartphones en tablets die de dienst uitmaken. Thuis werken? Dat is de normaalste zaak van de wereld. Cloud computing en video conferencing horen daar onherroepelijk bij. Lees er alles over in de Mobiel Werken desk

Workshop Microsoft Office 365

Ontdek de mogelijkheden

Op donderdag 8 oktober organiseert internedservices een workshop Microsoft Office 365.

15 oktober 2015

Het recht om thuis te werken: ja of nee?

De voor- en nadelen van thuiswerkend personeel

De Nederlandse regering wil met een wet komen om werknemers het recht te geven om thuis te kunnen werken. Een goede zaak of niet? We vroegen het aan ons panel van ondernemers. In deze video vertellen zij wat de voor- en nadelen zijn van thuiswerken. Werkt het wel of werkt het niet? En waar moet je op letten als ondernemer?

22 mei 2015

Smartphones worden populairder onder cybercriminelen

Ook deze ‘targets’ moet je beschermen

In de wereld van het online ondernemen is cybercrime een reëel gevaar. Ondanks dat computers en laptops nog steeds het populairst zijn bij cybercriminelen, is er een sterk stijgende lijn te zien in cybercrime via mobiele telefoons. In december 2013 waren er al 200.000 versies van mobiele malware. Dat blijkt uit onderzoek van Kaspersky Lab, een leverancier van beveiligingsoplossingen.

16 april 2015

Cybercrime wordt harder aangepakt

Kabinet wil de ondernemer betrekken

Als het aan het kabinet ligt, wordt cybercrime de komende jaren hard aangepakt. Het aantal onderzoeken naar cybercrime wordt uitgebreid en de overheid gaat samenwerken met ondernemers om dreigingen te bestrijden.

18 september 2014

Wie heeft het slimste ondernemersidee?

Drie ondernemers al genomineerd voor MKB IDEE verkiezing. Doe ook mee!

Heb jij een slim ondernemersidee om je bedrijf efficiënter te maken? Deze drie genomineerden met een kinderopvang, een ijssalon en verhuisbedrijf gingen je al voor. Zij maakten het zichzelf en hun klanten met onder meer interactieve schermen en apps een stuk makkelijker.

03 september 2014

Drie experts in webinar Slim Werken Slim Reizen

Schrijf je in voor het gratis webinar

Een ondernemer zonder kantoor en een expert op het gebied van timemanagement. Leer in het webinar Slim Werken Slim Reizen van David Saris en Gerald Essers hoe je slim met werk- en reistijd omgaat.

16 januari 2014

De 3 grootste online gevaren in 2014

De gevolgen van cybercrime

Dat de waarschuwingen voor een goede beveiliging van je IT-systemen niet misplaatst zijn, blijkt wel uit de miljoenenkraak vlak vóór de kerstdagen bij de Amerikaanse winkelketen Target.

03 januari 2014

Hoe kan ik met een klein budget mobiel werken?

COPE, SaaS en andere goedkope mobiele oplossingen

2014 wordt het jaar van de derde en laatste mobiele revolutie, voorspelt Frankwatching. 'Het jaar van de volledige integratie van mobiel internet in ons dagelijks leven.' En in je onderneming. Welke oplossingen maken mobiel werken het meest efficiënt?

31 december 2013

Thuiswerken? Verboden bij Yahoo

Personeel internetbedrijf Yahoo vanaf juni weer fulltime op kantoor

Terwijl de thuiswerk-trend langzaamaan de wereld verovert, opereert het Amerikaanse internetbedrijf Yahoo precíes de andere kant op. Het hoofd personeelszaken heeft het personeel vriendelijk verzocht vanaf juni te stoppen met thuiswerken.

22 oktober 2013

Hoe kun je klanten ook op locatie laten pinnen?

Steeds meer mogelijkheden voor mobiel betalen

Steeds meer consumenten nemen alleen hun pinpas mee als ze gaan winkelen: makkelijk, veilig en je kunt er bijna overal mee terecht. Als ondernemer moet je er dus voor zorgen dat mensen bij je kunnen pinnen. Ook voor ondernemers die op locatie werken, komen er steeds meer mogelijkheden om mobiel pinnen te faciliteren.

22 oktober 2013

Getoond 71 tot en met 80 van 104 totaal, er zijn meerdere pagina's