Mobiliteits desk

Praktische informatie over auto en vervoer

Informatiebijeenkomst mobiliteitsbudget

Laat je personeel slim werken en slim reizen

Wil jij je personeel slim laten werken en slim laten reizen met een mobiliteitsbudget, maar weet je niet precies wat de mogelijkheden zijn en hoe je het praktisch kunt invullen? Kom dan naar de bijeenkomst bij Capgemini in Utrecht.

30 juli 2013

Tot zover het thuiswerken?!

Column | Aansturen op resultaat, niet op aanwezigheid

Menig sceptisch manager ten aanzien van Het Nieuwe Werken hoor ik opgelucht reageren op het nieuws dat thuiswerken voor Yahoo-medewerkers binnenkort verleden tijd is. ‘Hè hè, het bedrijfsleven komt weer bij zinnen en ziet éindelijk in dat al dat thuiswerken een grote grap is.’

08 maart 2013

Flexibel werken met een virtuele assistent

Besteed werkzaamheden uit aan een secretaresse op afstand

Je start een bedrijf omdat je ergens goed in bent of omdat jij graag een bepaald product verkoopt. Maar bij een eigen bedrijf, horen ook zaken waar je geen tijd voor hebt. Een virtueel assistent biedt dan uitkomst.

30 januari 2013

Webinar Slim Werken Slim Reizen

Volledige webinar met David Saris, Gerald Essers en Leendert-Jan Visser

Het volledige webinar over Slim Werken Slim Reizen. Uitgezonden op 15 november 2012 vanuit het hoofdkantoor van MKB-Nederland in Den Haag. Presentator: Willem Overbosch. Gastsprekers: David Saris, eigenaar van G-company; Gerald Essers, specialist in Timemanagement en Leendert-Jan Visser, directeur MKB-Nederland.

21 januari 2013

Getoond 91 tot en met 94 van 94 totaal, er zijn meerdere pagina's