Hybride werken

Thuiswerken, op kantoor of onderweg

Waar vroeger werken op kantoor de norm was, zien nu steeds meer werkgevers én medewerkers de voordelen van hybride werken. Dit vraagt om flexibiliteit en om nieuwe oplossingen. Snelheid, veiligheid en capaciteit zijn daarbij van belang.

Maar hybride werken roept ook vragen op zoals, hoe organiseer je dit zodanig dat het werkt voor bedrijf en medewerkers? Met het werken in de cloud en het inloggen op draadloze netwerken neemt ook de kans op ongewenste indringers toe. Hoe zorg je voor een optimale beveiliging zodat de privacy van klanten gewaarborgd blijft? Op deze themapagina lees je meer over een goed thuiswerkbeleid, veilig online werken en hoe je een thuiswerkplek inricht.

Wat is mobiel werken?

Hier moet je aan denken als je medewerkers hybride werken

Mobiel werken, ook wel hybride werken genoemd, draait erom dat jij en je medewerkers volledig plaatsonafhankelijk kunnen werken. Dit heeft verschillende voordelen, zoals een betere werk-privébalans en kostenbesparing. Toch zijn er ook een aantal aandachtspunten. In dit artikelen bespreken we waar je allemaal aan moet denken als je overstapt op mobiel (thuis)werken.

Thuiswerkplek inrichten: zo doe je dat

Thuiswerkplek inspiratie; wat past bij jouw medewerkers?

Werken jouw medewerkers gedeeltelijk thuis? Dan hebben ze een goede thuiswerkplek nodig om rustig te kunnen werken. Hoe kun je een thuiswerkplek inrichten? In dit artikel krijg je inspiratie voor de perfecte werkplek thuis.

Thuiswerkbeleid opstellen? Zo pak je het aan

Zo stel je een hybride werken beleid op voor jouw onderneming

Werken jouw medewerkers veel vanuit huis? Veel bedrijven hebben in coronatijd de voordelen ervaren en besloten thuiswerken op te nemen in hun beleid. Ze stappen over op hybride werken (thuis en op kantoor werken). Natuurlijk moet je het thuiswerken dan wel goed reguleren, bijvoorbeeld met een thuiswerkbeleid. Hoe stel je een thuiswerkbeleid op?

Veilig thuiswerken: bescherm je onderneming tegen cybercrime

Vijf tips voor een veilige thuiswerkplek

Werken jouw medewerkers regelmatig thuis? Dit heeft veel voordelen, zowel voor hen als voor jou als ondernemer. Toch brengt thuiswerken ook een aantal uitdagingen met zich mee, bijvoorbeeld op het gebied van cybercrime. Hoe kunnen jouw medewerkers veilig thuiswerken, zodat de kans op een incident zo klein mogelijk is? Deze vijf tips helpen je.

Flexibel werken: hoe doe je dat?

Van vaste werkplek naar onderweg met de laptop

Flexibel werken draait erom dat medewerkers altijd en overal hun werk kunnen uitvoeren. Wat zijn de voor- en nadelen van flexibel werken? En hoe introduceer je dat op een slimme manier binnen je bedrijf?

Wat is hybride werken en wat zijn voor- en nadelen?

Een mooie combinatie van thuis en op kantoor werken

Waar vroeger werken op kantoor de norm was, zien steeds meer bedrijven nu de voordelen in van hybride werken: een combinatie van thuiswerken en werken op kantoor. Wat is hybride werken precies, en wat zijn de voor- en nadelen?