Inspirerende live webinars rondom ‘het nieuwe normaal’

Door Reset the workplace

13 mei 2020

Als je je organisatie wilt resetten, is dit het moment. Iedereen voelt zich verbonden door de noodzaak dingen anders te doen; we zijn bereid naar elkaar te luisteren en zijn op zoek naar een nieuw ritme; een balans tussen werk en privé. Het nieuwe initiatief ‘Reset the workplace’ speelt daarop in en biedt medewerkers en ondernemers de laatste twee weken van mei 2020 kosteloos toegang tot kennis van 15 experts via verschillende live webinars.

Op de hoogte blijven van al het ondernemersnieuws?

Invulchecklist Corona

Digitale stroomversnelling

Het wordt steeds duidelijker dat we met z’n allen veel efficiënter moeten gaan werken. In bijna alle gevallen heeft het als gevolg dat we vanaf remote locaties zullen gaan werken en samenwerken. Deze digitale stroomversnelling heeft op verschillende vlaktes een behoorlijke impact in organisatie en werkomgeving.

Kosteloze live inspiratie webinars

Reset the Workplace is een initiatief van Erik Jan Koedijk, auteur van het boek Reset! Hij ging in zijn netwerk op zoek naar deskundigen op verschillende vakgebieden die graag een bijdrage leveren aan een evenwichtigere manier van werken. Alle mensen die aan de webinars meewerken zijn in staat om een stukje van jouw organisatie te resetten.” aldus Erik Jan Koedijk.

De live webinars, met onderwerpen als de perfecte pitch, duurzaam leiderschap, de logica van logistiek, beter slapen, het maken van je facebook strategie, cybersecurity of de waarde van lokale grondstoffen, zetten je zeker aan het denken. Profiteer van dit aanbod en meld je aan via http://www.resettheworkplace.com/webinar-overzicht.