Grijp je online kansen met breedbandinternet

Download gratis ons whitepaper over breedbandinternet

13 februari 2013

Er liggen veel online kansen op je te wachten. Waar gebruik jij internet voor in je bedrijf? En hoe snel is je internetverbinding? Ontdek wat je als ondernemer kan met breedbandinternet.

Grijp je online kansen met breedbandinternet

In 2014 verwachten mkb’ers 20 procent van hun omzet te behalen via internet, blijkt uit onderzoek van De Zaak en ING Economisch Bureau. Wil jij niet achter blijven op de online markt, dan biedt een snelle betrouwbare internetverbinding je kansen.

Download nu het gratis whitepaper. 

Snel, internet wat kan ik ermee? Zes op de tien ondernemers ergert zich aan een trage of wegvallende internetverbinding. Het maakt je minder productief en zorgt dat je langer bezig bent met een specifieke opdracht. Een snelle, betrouwbare internetverbinding geeft je online mogelijkheden zoals cloud computing, mobiel werken en efficiënter communiceren met klanten, zakenrelaties en werknemers. 

Welke soorten breedbandinternet zijn er?Het is fijn als je snel kunt werken met snel internet, maar welke soorten breedbandinternet zijn er eigenlijk? De traagste vorm van breedbandinternet is ADSL. Wil je een snellere vorm dan kun je kiezen voor VDSL. Een vorm van breedbandinternet die aan populariteit wint is kabel. Via de kabel kun je sneller downloaden en uploaden van via ADSL en VDSL. De snelste vorm van breedbandinternet is glasvezel. Het aanleggen ervan is duur, maar ligt er toevallig een glasvezelnetwerk in de omgeving en heb je snel internet nodig, dan is het zeker een aanrader. 

Zakelijk abonnementHeb je meerdere werknemers en is internet een belangrijke factor binnen je bedrijf? Overweeg dan een zakelijk abonnement. Je krijgt dan vaak een betere en snellere service. Bij een probleem staat er binnen een paar uur een monteur op de stoep, je hebt een grotere mailbox én meerdere e-mailadressen en kunt vaak via hetzelfde abonnement goedkoper bellen.

Meer lezen? Download het whitepaper: 'Grijp je online kansen met breedbandinternet'.