Van offline naar online

Seminar op 10 juni 2009 in Amsterdam

23 juni 2009

Je hebt vast wel eens van online marketing gehoord. Maar wat kun je er als mkb'er mee? Dat leer je tijdens het seminar 'van offline naar online'.

Van Offline Naar Online wordt georganiseerd door Maurice van der Kraats, Vincent van Scherpenseel en Bas ter Weijden in samenwerking met dotBlue, een jonge internet start-up dat zich actief bezig houdt met online marketing en Web 2.0.

Waar gaat het seminar over? Kleine mkb'ers hebben meestal weinig kennis van online marketing. Velen hebben er wel van gehoord, maar slechts weinig ondernemers weten hoe ze technieken als e-mailmarketing en zoekmachinemarketing kunnen implementeren. Veel bedrijven hebben geen online strategie terwijl die vorm van marketing veel transparanter is. Tijdens het seminar leert een organisatie de stap maken van Offline naar Online. Ervaren sprekers van gerenommeerde online marketingbureaus als E-mark, Blutarsky Marvellous en Checkit behandelen de laatste ontwikkelingen op het gebied van email-, viral-, mobile- en Searchmarketing aan de hand van een praktijkcase. Deze case zal de rode draad vormen in de presentaties van de verschillende sprekers. Zo komt de theorie tot leven binnen verschillende disciplines van online marketing.

Ook wordt er gebruik gemaakt van de SMS2Stage om de interactie tussen het publiek en de sprekers te bevorderen. Uiteraard is er volop ruimte voor vragen. De uitgebreide netwerkborrel na afloop biedt hier ook ruimschoots gelegenheid voor.

Waar en wanneer is het? Het seminar vindt plaats op 10 juni 2009 van 14.00 tot 19.00 uur in het Leeuwenburg-gebouw (nabij het Amstel Business Park) in Amsterdam.

Inschrijven voor  het seminar 'Van offline naar online'

Schrijf je nu in voor het seminar ‘van Offline naar Online’. Als je de kortingscode MKB invoert bij de inschrijving betaal je geen €75,- maar slechts €49,-.

Ga direct naar Schrijf je snel in! De eerste vijf inschrijvingen krijgen een gratis ticket.