Bescherm je organisatie tegen cybercrime

Ondernemer, beveilig je bedrijf en je data!
Ondernemers zijn zich onvoldoende bewust van de digitale risico's die ze dagelijks lopen. Om bedrijven en ook burgers te helpen zich beter te beveiligen wordt deze week de campagne Alert Online gestart.

Uit onderzoek blijkt dat slechts 33% van de bedrijven goed heeft nagedacht over beveiliging en dat een kwart te maken krijgt met beveiligingsincidenten.

Campagne Alert Online
Minister Ivo Opstelten van Veiligheid & Justitie gaf op maandag 12 november het startschot voor de tiendaagse campagne 'Alert Online'. De campagne moet mensen en organisaties bewust maken van hun internet- en mobiel gebruik en de risico’s die het met zich meebrengt. Als onderdeel van de campagne lanceert ICT~Office op donderdag 15 november de website beschermjebedrijf.nl. Een website die mkb-bedrijven helpt om zicht te krijgen op het onderwerp 'informatiebeveiliging' en concrete acties op dit gebied te ondernemen.

Informatiebeveiliging: no nonsense
Als het aan komt op beveiliging van je cruciale bedrijfsdata kun je geen enkel risico nemen. Lees wat jij kunt doen om je gegevens veilig te houden: In vijf stappen naar veilig opgeborgen bedrijfsgegevens.

Zonder zorgen in de cloud
Steeds meer bedrijven werken online, in de cloud. Dat levert voor-en nadelen op als het gaat om informatiebeveiliging. Lees hoe je veilig gebruik kunt maken van cloud computing.

Veilig bedrijfsnetwerk
Vecht tegen virussen, spyware en hackers. Zorg dat je Wi-Fi niet gekraakt wordt. Voorkom dat data via gestolen hardware naar buiten komt. Maar hoe doe je dat allemaal? Lees het artikel ‘Tien tips voor een veilig bedrijfsnetwerk'.

Sterke wachtwoorden
Wachtwoorden zijn een heel belangrijk onderdeel van bedrijfsbeveiliging. Maak geen wachtwoorden, maar wachtzinnen. Lees er meer over in het artikel: ‘Zo maak je sterke wachtwoorden’.


Informatiebeveiliging: Een no nonsense aanpak

In vijf stappen naar veilig opgeborgen bedrijfsgegevens
Je wilt voorkomen dat gevoelige gegevens van jouw bedrijf op straat komt te liggen, maar in paranoia heb je geen trek. En peperdure systemen...

Leer hoe je mobiel zaken doet

Kom naar het Congres Acceleration Day
Als modern ondernemer kom je er niet meer onderuit: mobiel werken is een feit en je zult je erin moeten verdiepen. Op het congres Acceleration Day...

Hoe werk ik met Google Drive?

Online bestanden maken en beheren
Je hebt met Google Drive overal en altijd toegang tot je bestanden. Je logt in met je Gmail-account en op ieder apparaat dat verbinding met internet...

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten