Hangout: snelle groeiers

Met ondernemers Mark Vletter en Jan Post en groei-expert Annegien Blokpoel

25 november 2013

Ondanks de recessie zijn er bedrijven die keihard groeien: elk jaar verdubbelen bijvoorbeeld. Hoe ga je daarmee om? Hoe financier je dergelijke groei? Hoe doe je dat met je bedrijfsruimte? Kijk om 12 uur mee naar de hangout!

Mark Vletter is de oprichter van Voys Telecom, een zakelijke telecomaanbieder uit Groningen. Zijn bedrijf werd 28e in de Deloitte Fast50 snelste groeiers, met een groei van 816 procent over de afgelopen vijf jaar. Ook is Voys Telecom onlangs verkozen tot slimste bedrijf van 2013.

Jan Post is oprichter van de Reparatiewinkel in Ede, een bedrijf dat alles met een stekker repareert. Ook zijn bedrijf is alleen dit jaar al met meer dan 200 procent gegroeid. 

Annegien Blokpoel is bedrijfsstrateeg en groei-adviseur bij PerspeXo en mede-auteur van het boek Groei dat MKB Servicedesk binnenkort uitbrengt. Ze begeleidt diverse bedrijven bij hun groeiproces. 

In de hangout gaan Vletter, Post en Blokpoel in op de uitdagingen die je als ondernemer tegenkomt als je zó snel groeit. Hoe zorg je bijvoorbeeld voor voldoende cashflow? En hoe doe je het met de huur van een passend bedrijfspand?

De hangout wordt dinsdag 15 oktober om 12.00 uur live uitgezonden op de homepage van MKB Servicedesk en via Google+