Veilig Ondernemen Scan vernieuwd

Test je onderneming op veiligheid

05 september 2014

Doe de vernieuwde Veilig Ondernemen Scan en kom er direct achter waar de zwakke punten in je bedrijf zitten en wat je eraan kunt doen. Je krijgt meteen persoonlijk advies over maatregelen die jij het beste kunt treffen om jezelf tegen criminelen te beschermen.

Vernieuwd

Het Centrum voor Criminaliteitspreventie (CCV) en MKB-servicedesk hebben de bestaande Veilig Ondernemen Scan vernieuwd en nog gebruiksersvriendelijker gemaakt. Als ondernemer word je dagelijks blootgesteld aan verschillende dreigingen, soms heb je dat niet eens door. Een aantal van deze dreigingen is op simpele wijze te beperken met eenvoudige oplossingen. 

Persoonlijk advies

De Veilig Ondernemen Scan bestaat uit een korte vragenlijst die ongeveer vijf minuten duurt. Doe de scan en kom er direct achter wat de dreigingen zijn voor jouw bedrijf. Na afloop van de scan krijg je persoonlijk advies in je mailbox met maatregelen tegen criminaliteit. Je krijgt advies over bijvoorbeeld diefstal, inbraak en cybercrime. 

De Veilig Ondernemen Scan is onafhankelijk en heeft geen commercieel doel. Voor meer informatie en de nieuwe scan, kijk op veiligondernemenscan.nl 

Auteur

Romy Donk