MKB RadioCafé: 50-plussers, zoekmachines en tijgergevoel

24 oktober 2014

28 oktober 2014

In het nieuwste MKB RadioCafé zit de stamtafel weer vol met enthousiaste ondernemers, met frisse ideeën en wilde plannen. Patrick van Verseveld staat te springen om 50-plussers, Jan Willem Bergsma maakt zoekmachines en Chris Slappendel is dol op... tijgers. Wat heeft dat met ondernemen te maken? Je hoort het in de nieuwste editie van het RadioCafé!

Patrick van Verseveld van ‘t Werkt komt reageren op de campagne openvoor50plus. Dat deed hij eerder via Twitter, wat hem een uitnodiging voor het RadioCafé opleverde. In de studio blijkt dat Patrick als ondernemer met een onderhoudsbedrijf staat te springen om 50-plussers.

Zoekresultaat

Jan Willem Bergsma is managing partner bij Xuntos. Deze Nederlandse start-up introduceert zoekmachines. Hebben we dan niet genoeg aan Google? Aan onze ondernemersstamtafel een goed gesprek over betere uitkomsten van zoekacties.

Tijgergevoel

Chris Slappendel is als ondernemer actief in het klantdenken. Maar hij vertelt vooral over zijn andere passie: de tijger. Die tijger wordt namelijk ernstig bedreigd. Omdat Chris de noodklok wilde luiden, ging hij op reis. Zijn TigerTrail werd een bijzondere onderneming.

Zakelijk autodelen

En in deze editie van het MKB RadioCafé schakelen we nog even terug naar Ahoy Rotterdam, waar MKB Radio onlangs zoveel boeiende gesprekken over duurzaam ondernemen opnam, dat we deze week nog een paar uitgesproken pareltjes willen presenteren. 

Zoals Paul Wessel, die vertelt over MobilityMixx, het zakelijke autodelen. Danielle de Bruin van de Climate NeutralGroup komt onze uitstoot meten; en Eric van Voorden van LastMile Solutions weet hoe we ook in het buitenland onze elektrische auto kunnen opladen.