Business model

Ondernemende dames in het RadioCafé

3 oktober 2014

Het MKB RadioCafé concentreert zich deze week opnieuw –wegens doorslaand succes – op vrouwelijk ondernemerschap. Er schuiven drie jongedames aan met ambitieuze plannen, mooie verhalen over hoe het zo gekomen is en verre buitenlanden als inspiratie.

06 september 2017

Ondernemen met uitdagingen

Column | Voor welke uitdagingen staan starters tegenwoordig?

Ter inspiratie voor mijn columns hier op MKB Servicedesk heb ik samen met Erik-Jan van Emmerik een aantal interviews gedaan met ondernemers en met accountants. Gewoon om eens meer te horen over de uitdagingen waar ondernemers in deze tijd voor staan, zowel voor de commerciële kant van het ondernemen als de financiële kant.

27 juni 2017

Startup accelerators: de 6 bekendste programma's van Nederland

Eerste hulp bij een succesvolle start als ondernemer

Programma's als een startup incubator of startup accelerator helpen ondernemers om een succesvolle start te maken. Maar welke programma's zijn goed? Een overzicht van de zes meest bekende startupversnellers van Nederland.

27 juni 2017

Hoe zet je jouw merk in de markt?

5 tips om je onderneming goed te positioneren

Een eerste indruk kun je maar één keer maken. Als mens, maar ook als onderneming. Heel belangrijk dus dat je jouw merk goed in de markt zet. Wees uniek en onderscheid je van je concurrenten.

27 juni 2017

Met honderdtwintig mentoren naar de perfecte startup

Hanneke Stegweg wil 'Google voor lost and found' worden

De 'Google voor lost and found' worden, dat is het doel dat Hanneke Stegweg met haar online platform iLost voor ogen heeft. Via het acceleratorprogramma Startupbootcamp helpen honderdtwintig mentoren haar om die ambitie waar te maken.

27 juni 2017

'Financieel plan voor veel starters hocus-pocus'

Column Peter ter Beek | Problemen rondom financieel plan

Slechts enkele starters hebben Economie gehad tijdens hun opleiding. Termen als 'balans' en 'winst- en verliesrekening': zijn zelfs in de verste verte geen bekende begrippen voor veel startende ondernemers. En zie dán maar eens een gedegen financieel plan te maken...

27 juni 2017

Dé vijf tips voor starters van Ruud Hendriks

'Een goed bedrijf begint bij motivatie en drive van ondernemer'

Valideer je idee, durf een pivot te maken en zorg dat je je cijfers op orde hebt: een greep uit de adviezen die ondernemer, bestuurder en mede-oprichter van Startupbootcamp Ruud Hendriks heeft voor startende ondernemers.

27 juni 2017

Ruud Hendriks met dé tips voor starters

Oprichter Startupbootcamp vertelt wat nodig is om succesvol te worden

Durf je plan bij te stellen, maak een pivot, blijf realistisch en heb je cijfers op orde. Starterslessen met voorbeelden en anekdotes van Ruud Hendriks, bekend als radio- en televisiepresentator, schrijver van het boek I'm Hungry en oprichter van Startupbootcamp.

27 juni 2017

Van je idee, naar een bedrijf

Geloof in je droom en vecht ervoor

25 procent van de Nederlanders speelt wel eens met de gedachte om voor zichzelf te beginnen, blijkt uit een grote landelijke enquête van de Kamer van Koophandel. Toch is het slechts een klein deel dat het ook daadwerkelijk doet: elk jaar starten zo'n 150.000 mensen een eigen bedrijf.

27 juni 2017

De vijf geheimen van succesvolle ondernemers

Ontdek hoe jij succesvol kunt worden als starter!

Ondernemerschap is in trek. Steeds meer mensen zijn entrepreneur of willen het worden. Daardoor wordt het moeilijker om je te onderscheiden. Sommige ondernemers blijken ondanks de toenemende concurrentie heel succesvol. Hoe doen ze dat? Hier de vijf geheimen die grote ondernemers onderscheiden van de rest.

27 juni 2017

Getoond 21 tot en met 30 van 50 totaal, er zijn meerdere pagina's