Videoconferencing

Efficiënt en kwalitatief video-vergaderen

Wat zijn de voordelen van 4G internet?

Waarom zou ik overstappen van 3G internet naar 4G?

Hét grote voordeel van 4G is dat je nooit meer WiFi hoeft te zoeken, omdat je altijd zelf snel internet bij je hebt. Wat zijn andere voordelen van 4G internet?

23 juni 2016

Video conference: drie redenen voor zakelijk gebruik

Column Robert Mares | online communicatie

Raak jij ook in de war als iemand het heeft over een 'video conference', 'webinar' of 'webcasting'? Door de snelle opkomst van internet is het aantal mogelijkheden om te communiceren enorm toegenomen.

09 februari 2015

Willem Overbosch bij BNR Zakendoen met...

MKB Servicedesk-directeur spreekt met Frits Huffnagel

BNR Zakendoen met... zendt uit vanuit de Malietoren in Den Haag. MKB Servicedesk-directeur Willem Overbosch is te gast en spreekt met presentator Frits Huffnagel over de onderwerpen die ondernemers op dit moment bezighouden.

14 november 2013

Online vergaderen met Hong Kong en Curaçao

Algorithmic Trading Group | Kansen door online ondernemen

De onderneming Algorithmic Trading Group haalt het maximale uit online. Het personeel in Leiden vergadert online met collega's in Curaçao en Hong Kong en houdt via het internet 24/7 de trading en handel in de gaten. Op welke manier kun jij de online ervaringen van hoofd handel Maarten Caminada en eigenaar Tom Voute voor jouw onderneming inzetten?

28 oktober 2013

Trends 2013: Richard Bordes over 24-uurs economie

Volg nu live de Google Hangout met Richard Bordes en Willem Overbosch

Bekijk de Google Hangout over een 24-uurs economie met 'lawaaimaker' Richard Bordes en Willem Overbosch, directeur van MKB Servicedesk.

22 oktober 2013

Weekly Hangout: jong ondernemen

MKB Journaal van 26 februari 2013

Willem Overbosch, directeur van MKB Servicedesk, sprak met Erik Weenink van Nyink en Karina Bliek van Stichting Jong Ondernemen in het MKB Journaal (Live Google Hangout) van 26 februari 2013. Samen spraken ze over het thema jong ondernemen en andere actuele onderwerpen, zoals de MKBuzz en belastingaangifte doen.

22 oktober 2013

Martijn Arets: Power to the crowd

In de reeks MKB Trends 2013 heeft Willem Overbosch via een Google+ hangout on air een gesprek met Martijn Arets. Martijn Arets is Ondernemer van het Jaar 2011 en uitgeroepen tot 'Young Potential European Leaders'.

22 oktober 2013

'Videoconferencing is geschikt voor iedere ondernemer'

Interview met mobiliteitsadviseur Robert Mares

Een belangrijke online kans die door veel ondernemers nog over het hoofd wordt gezien is videobellen. Niet alleen met klanten, maar denk ook aan vergaderen met je personeel, leveranciers of businesspartners op afstand. Een voorbeeld uit de praktijk.

22 oktober 2013

Winnares The Next Entrepreneur: 'community van 5000 mensen'

Interview met Annefrid Imenkamp over het succes van Chocstar

Annefrid Imenkamp van Chocstar vertelt in een live Google hangout (online interview) met Willem Overbosch van MKB Servicedesk hoe het was om de verkiezing The Next Entrepreneur te winnen en wat haar toekomstplannen zijn.

11 oktober 2013

Van Spaanse wijn importeren naar oplossing voor roamingprobleem

Ondernemer in beeld | Duizenden klanten in anderhalf jaar tijd

Duizend particulieren die zijn product gebruiken en honderdveertig bedrijven met één tot veertig aansluitingen. Ondernemer John Boot mag zijn product MyPrivateHotspot' een succes noemen. Zijn doel? Het 'roamingprobleem' oplossen.

27 september 2013

Google+ evenementen en live hangouts

Een nieuwe manier van vergaderen met Google

Zelf ben ik al een aantal maanden Google+ aan het ontdekken, vooral om te leren wat je er als ondernemer mee kan. Is het handig om alleen intern te gebruiken met collega's of is het mogelijk om zakelijke afspraken op deze manier te organiseren. Dat laatste is met de nieuwe Evenementen functie wel een stap dichterbij.

04 september 2013

Hoe maak je vergaderen efficiënter?

Column l Stiekem sms’en tijdens overleg

Dat vergaderen veel tijd kost, zullen vooral de deelnemers beamen. De organisator, meestal de manager, heeft zoveel op zijn lever dat hij het de tijd waard vindt. Maar de deelnemers klagen.

04 september 2013

Fijn in de file naar vergadering?

Column | Desktop Video vergaderen “lost” het op!

Ha fijn, een vergadering. Daar gaan we weer: hup in de file.Vermogens worden uitgegeven om de verkeersdrukte te verbeteren: kilometerheffing, carpoolen, meer asfalt, automatisch rijden, spitsstroken, P&R. Druppels op een gloeiende plaat.

04 september 2013

Linkpagina Whitepaper 'Benut je online kansen: Communicatie'

Handige links uit het whitepaper

In dit whitepaper wordt uitgelegd hoe je online op een effectieve manier kunt communiceren via videoconferencing en door het houden van webinars. We hebben de links uit het whitepaper op een rij gezet:

04 september 2013

Whitepaper 'Benut je online kansen: communicatie'

Wat kan ik met videoconferencing en webinars?

Online communicatiediensten, zoals videobellen en webinars, wordt slechts door 37 procent van de ondernemers benut. Maar hoe werkt het precies en wat heb ik eraan? In dit whitepaper geven we daar antwoord op.

04 september 2013

Ondernemer mist middelen om mobiel te werken

Onderzoek MKB Servicedesk | Ondernemer beperkt in mobiele mogelijkheden

Bijna 90 procent van de ondervraagde ondernemers vindt dat thuis of onderweg werken doelmatiger is dan naar kantoor komen. Toch doet meer dan de helft van de ondernemers het nog niet, omdat ze niet beschikken over de juiste apparaten om mobiel te werken.

05 augustus 2013

Online kansen benutten: videobellen, narrowcasting en cloud computing

Waar kun je online nog winst boeken?

Uit onderzoek van MKB Servicedesk onder 820 ondernemers blijkt dat praktische online communicatie, zoals videobellen, slechts door 37 procent van de ondernemers wordt benut. Ook narrowcasting en cloud computing wordt nog niet uitgebuit.

24 juni 2013

Live hangout succesvol starten: inspiratie

Leendert-Jan Visser, Paul Dirken, Annefrid Imenkamp over TNE

Maandelijks zenden we een hangout uit voor starters met een speciaal thema. Dit keer is dat 'inspiratie'. Want is inspiratie niet de eerste stap naar succesvol ondernemerschap? Inspiratie voor een goed idee, inspirerende voorbeeldondernemers, inspiratie uit samenwerkingen: noem maar op.

26 april 2013

Getoond 19 tot en met 36 van 38 totaal, er zijn meerdere pagina's