87 procent ondernemers niet blij met eigen IT

Vier tips om je bedrijf efficiënter te maken
Een ruime meerderheid van de bedrijven is niet blij met de eigen IT-afdeling en de manier waarop nieuwe technologie wordt geïntroduceerd. Dat blijkt uit onderzoek van McKinsey. Vier tips om je IT wel efficiënt te laten functioneren.
Eerste hulp bij Digitaliseren
Klik hier
Download het whitepaper
Naar MijnMKB
Wat zijn de trends op IT-gebied?
Klik hier
Download het whitepaper
Naar MijnMKB
Maak je IT efficiënter
Klik hier
Doe de scan
Ga

Effectieve IT

McKinsey ondervroeg voor het onderzoek 800 bedrijfsleiders. In een eerder vergelijkbaar onderzoek zei 22 procent nog tevreden te zijn met de effectiviteit van de eigen IT, nu is dat percentage gedaald tot 13 procent. Volgens de onderzoekers is niet zo zeer de kwaliteit van de IT-afdelingen gedaald, maar zijn vooral de verwachtingen gestegen.
De leidinggevenden willen dat de IT-afdeling meer doet om de bedrijfsactiviteiten te laten groeien in plaats van ze alleen te faciliteren. Tegelijk willen ze dat er minder uitgegeven wordt aan de IT-infrastructuur en meer aan data-analyse en innovatie.
 

Vier tips om efficiënter te werken

Wil jij dat je IT echt voor jouw bedrijf werkt in plaast van andersom? Denk dan eens na over de volgende vier tips om je bedrijf efficiënter te maken door middel van de juiste IT-oplossingen.

 1. Je kantoor in de cloud
  Hoe ziet je kantoor er over vijf jaar uit? Heb je dan nog wel een kantoor? De bedrijfsvoering verschuift steeds meer naar online. Om deze manier van werken mogelijk te maken binnen je onderneming, moet je bepaalde keuzes maken. In het whitepaper Kantoor in de cloud wordt je in 10 stappen geholpen om de juiste strategie te bepalen.
 2. IT van de toekomst
  Welke apparaten en systemen heeft jouw bedrijf precies nodig om de komende jaren te excelleren? In het whitepaper IT op orde: hardware lees je wat de IT trends zijn voor de komende jaren.
 3. Digitaliseren
  Het omzetten van al je documentstromen naar een gestructureerde digitale omgeving maakt je bedrijf efficiënter, want je gaat al snel tijd en kosten besparen. Maar hoe doe je dit precies? In het whitepaper Eerste hulp bij Digitaliseren helpen we je bij het effectief digitaliseren van je bedrijf.
 4. Document management
  Digitaliseren is één, maar je documenten op de juiste plek, op de juiste tijd, in de juiste vorm. Altijd vindbaar, altijd bij de hand en gekoppeld aan al je systemen waarbinnen ze nodig zijn. Dat is een volgende stap. Lees het whitepaper Document management.

Dossiers

IT Trends: tv-schermen en camera's

De juiste hardware in het digitale tijdperk
Gebruik jij al tv-schermen en camera's in je bedrijf? Nu digitale informatie toeneemt en communicatie op afstand steeds belangrijker wordt, wordt ook...

Praat met ons mee op

Van Spaendonck Groep B.V
Postadres
Postbus 90154
5000 LG . Tilburg

Bezoekadres:
Reitseplein 1
5037 AA . Tilburg
Tel: 088 652 00 50

Toegevoegd

U kunt verder winkelen of de bestelling afronden.

Afronden
MKB Servicedesk maakt gebruik van cookies
/7158/cookieverklaring-mkb-servicedesk.htm
 Meer informatie
 Melding sluiten