Digitaliseren

De angst regeert... ?

Column John de Waard | Social media en digitale informatie

Ik las in een van de vele artikelen op online media dat mkb’ers niet zo zijn gecharmeerd van het werven van personeel via bijvoorbeeld social media. Hoe kun je social media en digitale informatie dan wel effectief gebruiken?

12 juni 2017

Hardware van de toekomst: geen servers

Cloud computing maakt eigen opslag overbodig

Wat zijn de gevolgen van trends als mobiel werken, digitaal werken en cloud computing op mijn hardware? Wat heb ik nodig, welke keuzes moet ik maken? Deel 1: Weg met je servers!

12 juni 2017

Ondernemer worden? Document management hoort erbij!

Column John de Waard | Nieuwe generatie ondernemers

Onderzoek door LinkedIn heeft uitgewezen dat 21 procent van de ouders graag ziet dat hun kind ondernemer wordt. Van de kinderen zelf is ook een op de vijf overtuigd van het nut van een eigen bedrijf. Dat is toch mooi. Ondanks alle ellende die je als mkb’er op je af krijgt deze tijd zijn er blijkbaar nog steeds heel veel die heil zien in een onderneming.

12 juni 2017

Hoe zorg ik voor slimme factuurverwerking?

Stap 1: Breng je factuurstromen in kaart

Om er achter te komen welke vorm van factuurverwerking rendabel is voor jouw bedrijf is het zaak eerst de omvang en de kosten van je eigen factuurverwerkingsproces goed in kaart te brengen. Hoe? Lees verder.

12 juni 2017

Ook als mkb'er in de cloud?

Column John de Waard | Ondernemen in de cloud

Ik las in de Computable dat driekwart van de organisaties in Nederland vindt dat de opkomst van cloudoplossingen snelle innovaties voor de eigen organisatie mogelijk maakt. Nu denk je bij een fenomeen als ‘de cloud’ al gauw aan allerlei ingewikkelde constructies en onveilige verbindingen en zo.

12 juni 2017

Financiële dienstverleners lopen voor met Big Data

Meer inzicht door digitale informatie

Financiële dienstverleners in Europa lopen voor op de concurrentie als het gaat om digitalisering van bedrijfskritische documenten en het gebruik van digitale informatie (Big Data) om hun bedrijf te sturen.

12 juni 2017

Wetsvoorstel digitalisering vertoont gaten

Column van ICT-jurist Lennert Ouwerkerk

Civiele procedures moeten veel simpeler kunnen door de procedure bij de rechter via internet te laten starten. Dat is althans de gedachtegang achter het wetsvoorstel dat minister Opstelten indiende. De nieuwe wet moet de rechtspraak beter, sneller en goedkoper maken. Maar is dit ook zo?

12 juni 2017

IT Trends: weg met je desktops

Werkt jouw organisatie al met laptops, tablets en smartphones?

Wat zijn de gevolgen van trends als mobiel werken, digitaal werken en cloud computing op jouw hardware? Wat heb je nodig, welke keuzes moet je maken? Deel 2: Stap over op mobile devices!

12 juni 2017

IT Trends: tv-schermen en camera's

De juiste hardware in het digitale tijdperk

Gebruik jij al tv-schermen en camera's in je bedrijf? Nu digitale informatie toeneemt en communicatie op afstand steeds belangrijker wordt, wordt ook de rol van (tv-)schermen en camera's steeds groter.

12 juni 2017

Nederland als digitaal riool?

Column John de Waard | Digitale verplichtingen

Volgens SGP-voorman Kees van der Staaij is Nederland hard op weg een digitaal riool te worden. Hij was zich namelijk rot geschrokken van een bericht onlangs, dat heel veel pornosites een Nederlandse herkomst hebben. Dat had Van der Staaij natuurlijk niet verwacht.

12 juni 2017

Getoond 51 tot en met 60 van 84 totaal, er zijn meerdere pagina's