Netwerken

Zes manieren om als klein bedrijf met duurzaamheid aan de slag te gaan

Duurzaam ondernemen als klein bedrijf: Creative Beards geeft het goede voorbeeld

Bijdragen aan een duurzame toekomst of sociale gelijkheid: kleine bedrijven of zzp’ers kunnen dat lastig of zelfs zinloos vinden. Maar niets is minder waar. Ook jij kunt een positief verschil maken en anderen inspireren. Dat is precies wat Ted Griffioen met zijn animatiestudio Creative Beards vanaf dag één heeft gedaan.

18 maart 2022

Je netwerk vergroten en onderhouden

Hoe zorg je ervoor dat je netwerk blijft groeien?

Je netwerk is de kortste weg voor nieuwe opdrachten of verfrissende ideeën. Het is daarom van belang om je bestaande netwerk goed te onderhouden en uit te breiden.

11 september 2020

Hoe organiseer ik een geslaagde netwerkbijeenkomst?

Maak je event boeiend voor andere ondernemers

Netwerken is belangrijk voor je onderneming. Door het uitbreiden en onderhouden van contacten kun je nieuwe opdrachten binnen halen. Veel ondernemers bezoeken daarom regelmatig netwerkbijeenkomsten.

08 september 2020

Netwerken, hoe doe ik dat?

Alle beschikbare informatie over netwerken

Netwerken: de laatste jaren is het een steeds belangrijker en meer geaccepteerd begrip geworden in de zakelijke wereld. Het houdt in dat je je contactenkring uitbreidt en optimaal gebruik maakt van deze relaties.

08 september 2020

Netwerkplan voor ondernemers

Netwerkactiviteiten combineren met de doelstellingen van je bedrijf

Een goed persoonlijk netwerk is essentieel voor iedere ondernemer, dus ook voor een zzp-er. Je netwerk de kortste weg voor nieuwe opdrachten of verfrissende ideeën. Het gaat er niet om ‘wie je bent’, maar om ‘wie je kent’.

08 september 2020

Online netwerken, hoe werkt dat?

Wat heb jij als ondernemer aan netwerken via internet?

Online netwerken - netwerken via internet - wordt steeds populairder en biedt veel mogelijkheden, ook voor ndernemers. Maar wat heb je aan online netwerken en welke verschillende soorten netwerksites zijn er?

08 september 2020

Hoe kom ik aan een goed idee?

De kunst van ideeën genereren

Een goed idee is de basis van elk bedrijf. Voordat je kunt beginnen met ondernemen, is het belangrijk dat je start met een sterk idee. Maar hoe pak je dat nou goed aan?

24 augustus 2020

1,8 miljard potentiële investeerders voor jou

Column | Breng je idee onder de aandacht bij je netwerk

Waarom zou je internet niet beter gebruiken? Bijvoorbeeld door dáár te zoeken naar kapitaal voor je start-up? Activeer je eigen netwerk om je idee online onder de aandacht te brengen: crowdfunding.

06 september 2017

Hoe werk ik samen met andere ondernemers?

Bundel je krachten: doe het samen

Als startende ondernemer heb je veel zaken waar je rekening mee moet houden. Je moet jezelf presenteren aan klanten en opdrachtgevers, een boekhouding opzetten, misschien een bedrijfspand betrekken en een website bouwen. Dit hoef je niet allemaal alleen te doen. Ga samenwerken met andere (startende) ondernemers.

27 juni 2017

Dutch Dream Network Event

Netwerkevent

Dutch Dream Foundation organiseert een netwerkevenement voor ondernemers, met workshops en gastsprekers.

20 april 2015

Founders Only event

Alleen voor ondernemers

Founders Only is een bijeenkomst van vijftig uitblinkende ondernemers op een bijzondere locatie in Amsterdam.

18 februari 2015

Het beste cowork centre van Nederland

Zaamen in Haarlem

Dit jaar is Zaamen voor de derde keer op rij door Deskbookers uitgeroepen tot het beste cowork centrum van Nederland. Waar heeft het Haarlemse grachtenpand die reputatie aan te danken?

27 augustus 2014

Stilzitten met Kerst? Heerlijk!

Column Mario van Vliet | Van crisis tot geweldig jaar

Eerste Kerstdag, Tweede Kerstdag, Oudjaar, Nieuwjaarsdag. Heerlijke dagen. Tenzij ze midden in de week vallen, zoals dit jaar. Want een beetje ondernemer wil werken terwijl de rest van Nederland uitbuikt en luiert, toch? Maar dit jaar veranderde ik van mening.

24 december 2013

De positie van Turkse en Marokkaanse vrouwelijke ondernemers in Nederland

Column | Hoe zorgen we voor meer diversiteit in ondernemersland?

Op dit moment zijn er ruim 370.000 Turken in Nederland, waarvan circa 5 procent ondernemer is. 17 procent daarvan is vrouwelijk: fors minder dan de 32 procent vrouwelijke ondernemers in Nederland. Marokkaanse ondernemers zijn nog verder ondervertegenwoordigd met maar 12 procent vrouwelijke ondernemers.

04 maart 2013

Tip 2: Sociale media bestaan niet

Arko van Brakel over sociale mensen

Word jij The Next Entrepreneur? Arko van Brakel geeft zijn tweede van vijf tips. Hoe draagt sociale media bij aan jouw doel? Wees authentiek en zorg ervoor dat je echt een bijdrage levert aan je netwerk.

21 januari 2013

Hoe zet je voet aan de grond in Italië?

Op handelsmissie naar Italië

Meegaan op handelsmissie, beurzen bezoeken, netwerken: Ridder Drost en Hans Biesheuvel weten op welke manieren je de Italiaanse markt kunt betreden.

21 januari 2013

Afsluiting missie Brazilië: "Blijvende indruk gemaakt"

Voorzitter MKB-Nederland blikt terug op geslaagde missie

De economische handelsmissie Brazilië werd afgesloten met een feestelijke netwerkborrel. Hans Biesheuvel, voorzitter van MKB-Nederland blikte terug op de geslaagde missie: "We hebben een blijvende indruk gemaakt."

21 januari 2013

VNT Netwerkbijeenkomst 20 september 2012

Willem Overbosch, directeur MKB Servicedesk, spreekt op VNT bijeenkomst [VNT Bulletin]

In het VNT Bulletin van 22 oktober 2012 is te lezen dat Willem Overbosch een lezing geeft over online ondernemen. In het bijzonder over hoe je als ondernemer je website kunt verbeteren.

23 oktober 2012

Getoond 1 tot en met 18 van 32 totaal, er zijn meerdere pagina's