Gezondheidszorg en vitaliteit

Personeels desk

5 tips voor gezonder personeel

Drink water als je net wakker bent | Zitten is dodelijk

Gezonde werknemers zijn werknemers die productiever zijn, meer tevreden zijn over hun werkgever en bovendien tot minder verzuim leiden. Kortom, gezonde werknemers zijn gewild! Maar hoe kun je als werkgever inzetten op gezonder personeel? Vijf tips.

01 november 2018

Al 93 jaar duurzaam ondernemen

Duurzaamheid als bijvangst: winnaar MVO Award vertelt

Het Wijchense installatiebedrijf Modderkolk wint de MVO Award 2014: een prijs van de Stichting Maatschappelijke Meerwaarde. Modderkolk ziet duurzaam ondernemen al jaren als een efficiënte manier van werken.

06 september 2018

Laat je niet kisten door stress en prestatiedruk!

3 nieuwe inzichten die jou helpen je werk met ambitie en bevlogenheid te doen

Stress kan heel positief zijn; het is onder de juiste omstandigheden de motivator van ons handelen. Het vertelt je dat je iets nieuws doet, iets spannends – dat je aan het leren en ontdekken bent. Maak er gebruik van!

18 mei 2018

Waarom zou ik mijn personeel een collectieve zorgverzekering aanbieden?

Waarom is een zorgverzekering belangrijk?

Voor jou als ondernemer is het belangrijk dat de zorgverzekering van je personeel goed geregeld is. Je medewerkers moeten tenslotte goed geholpen worden als ze ziek zijn.

02 mei 2018

De sleutel naar al het succes?

Global Goal nummer 16

Goal nummer 16: Vrede, rechtvaardigheid en sterke instituties. Naar mijn idee één van de sleuteldoelen. Maar schijnbaar ook één van de moeilijkste. Hoe is Global Goal nummer 16 toepasbaar binnen je bedrijfsvoering?

22 maart 2018

Een kleine stap of een enorme sprong?

Global Goal nummer 12

“Wat een heerlijke dag om een marathon te lopen. Niet dat ik ooit hardgelopen heb, maar het ziet er gewoon uit als een perfecte dag hiervoor”, heeft nog nooit iemand gezegd. Dus waarom zou je in hemelsnaam acuut overgaan op het eten van vogelzaadjes, enkel nog in de regen douchen en je huis herfinancieren om een elektrische auto aan te schaffen. Laat staan direct alle duurzame consumptie- en productiepatronen doorvoeren binnen je bedrijf?

22 maart 2018

Zeven tips voor de juiste verhouding tussen werk en privé van je personeel

Hoe krijgen je medewerkers een juiste werk/privé-balans?

Bij een kwart van de medewerkers is de verhouding tussen werk en privé zoek. Ook al steek jij als ondernemer het liefst al je tijd in je bedrijf, je zult rekening moeten houden met het privéleven van je personeel. Zeven tips.

21 december 2017

Saai werk is ongezond

Een kwart van de kantoormedewerkers verveelt zich

Maar liefst een op de vier kantoormedewerkers verveelt zich op het werk. Zorg dat jouw werknemers zich niet vervelen, want dat is slecht voor hun gezondheid.

31 juli 2017

Eén op de tien mensen lijdt aan slapeloosheid

Voorkom dat je personeel last krijgt van slapeloosheid

Eén op de tien mensen heeft last van slapeloosheid. De kans is groot dat ook onder jouw personeel zich mensen bevinden die problemen hebben met slapen. Let op: dit heeft gevolgen voor hun gezondheid. Wat kun jij doen?

25 juli 2017

Hoe gezond is jouw bedrijf?

Gezond en fit personeel levert je geld op

Verzuim, gezondheid en vitaliteit van je medewerkers zijn van directe invloed op het rendement van jouw bedrijf. Gezond en vitaal personeel presteert beter, langer en duurzamer en verzuimt minder. Houd je personeel gezond.

25 juli 2017

Getoond 21 tot en met 30 van 72 totaal, er zijn meerdere pagina's