Ondernemer in beeld

Innovatie desk

Dutch Weedburger: "Film bleek goed concept voor een recept."

Mark Kulsdom: van filmmaker tot hamburgerproducent

Ondernemers Mark Kulsdom is producent en bedenker van de Dutch Weedburger. Dit is een vegetarische zeewierburger. Na twee jaar ploeteren heeft Kulsdom afgelopen week zijn eerste restaurant geopend. "Er zit iets wonderlijks in die Weedburger."

11 juli 2014

Vernieuwen in de bloemenbranche

Innovatieve uitvinding redt Bercomex uit de crisis

‘Innovatie is van levensbelang voor je bedrijf’, een veelgehoorde uitspraak, waarvan machinebouwer Bercomex het bewijs is. Door net op tijd een innovatieve machine op de markt te brengen, hield het bedrijf het hoofd boven water tijdens de crisis.

11 juni 2014

BLITTS: sneller en goedkoper een bouwvergunning

Innovatieve ondernemers helpen gemeenten en burgers

Een vergunning aanvragen voor een kleine verbouwing is veel te ingewikkeld, vinden Martijn Verbeek en Joris Kleinveld. De ondernemers hebben een efficiënt online programma ontwikkeld voor burgers en gemeenten. In Den Haag is het een succes en steeds meer gemeenten willen meedoen.

28 mei 2014

Innoveren: Technologie zoekt Ondernemer

Jan Gerbrands (Technology of Sense B.V.) en Erik Ham (TNO)

Als je als ondernemer wilt innoveren hoef je niet helemaal vanaf nul te beginnen. Sommige kennisinstellingen hebben programma's waarbij ze nieuwe kennis doorgeven aan jou als ondernemer. Kennis of techniek die jij kunt gebruiken om te innoveren.

18 april 2014

Getoond 21 tot en met 24 van 24 totaal, er zijn meerdere pagina's